Simona Halep, prima declarație despre divorțul de Toni Iuruc: "Am decis de comun acord să..."

 Dumba Gabriela
.

Simona Halep a oferit prima declarație despre divorțul de Toni Iuruc, situație care a șocat pe toată lumea, mai cu seamă că în noiembrie era programată nunta. Până acum, nici unul dintre soți nu a oferit explicații pentru această decizie neașteptată, iar Simona Halep a declarat că divorțul a fost hotărât de amândoi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat, astăzi, 8 septembrie 2022. Simona Halep și Toni Iuruc au mers, în urmă cu puțin timp, la un cabinet de avocatură, acolo unde, cel mai probabil, au discutat detalii despre divorț. Ieri, Toni Iuruc infirmase informația potrivit căreia divorțul de Simona Halep va avea loc astăzi.

241890067_4512860902107016_8992933045519072194_n_63794200241890067_4512860902107016_8992933045519072194_n_63794200

Prima declarație a Simonei Halep despre divorțul de Toni Iuruc

După ce ieri a apărut în presă bomba că Simona Halep și Toni Iuruc divorțează și se vehicula chiar un termen clar pentru acest fapt, respectiv ziua de astăzi, sportiva a oferit o primă declarație.

'Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect”, a declarat Simona Halep potrivit spynews.ro.

Prima care a ajuns la biroul notarial din București a fost Simona Halep. Toni Iuruc a ajuns și el la fața locului, însă la câteva minute distanță. Potrivit Fanatik.ro, la intrarea în clădire, afaceristul a făcut și o glumă, amintind de eliminarea sportivei din primul tur de la US Open, moment în care s-ar fi luat hotărârea divorțului. În schimb, campioana nu a vrut să le ofere nicio declarație jurnaliștilor.

Citește și: Ce s-a mai aflat despre divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc, la o zi după anunțul bombă

Citește și: Cum au fost surprinși Simona Halep și Toni Iuruc, înainte de anunțul divorțului.Gesturile care arătau că relația lor se răcise

Citește și: Oana Lis, prima apariție la un eveniment monden după mult timp.Cum s-a îmbrăcat la VIVA! Influencers Party 2022

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat oficial

Fac o glumă: eliminarea din turul 1 de la US Open’, a spus Toni Iuruc, ușor amuzat, când a fost întrebat dacă astăzi va semna actele de divorț.

Înainte de a ajunge însă la centrul de birouri de pe Dorobanți 239, chipul afaceristului ar fi exprimat cu totul altceva. Cancan.ro scrie că Toni Iuruc ar fi fost surprins în trafic și că părea abătut și de îngândurat. . Conform Fanatik.ro, machidonul și campioana ar fi fost programați să semneze actele de divorț la ora 15:00, la notar, lucru care s-a și întâmplat.

De menționat e și faptul că bărbatul cu care a fost văzută Simona Halep în această dimineață, șoferul ei, a fost cel care l-a întâmpinat pe Toni Iuruc la intrarea în biroul notarial. Ulterior, cei doi au urcat împreună în biroul notarului, acolo unde erau așteptați de sportivă.

De asemenea, un alt lucru notabil e și faptul că Simona Halep a renunțat deja la verighetă. După cum puteți vedea în imaginile din GALERIA FOTO, (dar și AICI), sportiva nu poartă niciun inel pe mâna stângă. Din contră, inelarul vedetei e complet „liber’, nici urmă de inelul primit de la Toni Iuruc anul trecut.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton