Cine este Ianula, soția lui Laurențiu Duță. Au împlinit 29 de ani de căsnicie: "Suntem împreună din liceu"

 Dumitrache Laura
.

Cine este Ianula, soția lui Laurențiu Duță. Componentul trupei 3 Sud-Est se poate declara un bărbat împlinit. Pe lângă cariera de succes, artistul are o familie minunată. Puțină lume o cunoaște pe femeia care este alături de el de 29 de ani și care l-a făcut tată. Ianula Duță a stat departe de lumina reflectoarelor, preferând să se ocupe de creșterea fiicei sale, care a devenit o adolescentă în toată firea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Ianula, soția lui Laurențiu Duță. Laurentiu Duță are o carieră de succes, fiind membrul trupei 3 Sud-Est alături de Viorel Șipoș și Mihai Budeanu. Artistul are o familie minunată pe care și-a creat-o alături de Ianula, femeia care îi este alături de aproape trei decenii. Pe 2 septembrie, cei doi au împlinit 29 de ani de relație. Cântărețul a povestit că este împreună cu soția lui de când erau în liceu.

laurentiu duta si sotia salaurentiu duta si sotia sa

Cine este Ianula, soția lui Laurențiu Duță. Laurentiu Duță vorbește rar despre familia lui, deoarece apreciază discreția. În puținele imagini pe care artistul le-a postat cu soția lui, internauții au observat că Ianula Duță este superbă. În vârstă de 44 de ani, partenera lui Laurențiu Duță arată foarte bine. Cei doi au împreună o fiică, pe Lorena, în vârstă de 15 ani.

Citește și: De ce nu s-a mutat Laurențiu Duță niciodată în București:„Am încercat cu 3 Sud Est și nu ne-a ieșit'

Citește și: Cum arată Lorena, fiica lui Laurențiu Duță, la 14 ani.S-a transformat într-o adolescentă superbă

Citește și: Raluca Podea, probleme mari de sănătate, după ce a avut COVID-19:”Am niște amețeli groaznice, abia văd să merg”

Citește și; Cristi Manea s-a accidentat grav în timpul meciului. Iubitul Irinei Deaconescu a ajuns de urgență la spital:”Efectiv are o gaură în cap”

Cine este Ianula, soția lui Laurențiu Duță

Cine este Ianula, soția lui Laurențiu Duță. Laurențiu Duță este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Face parte din trupa 3 Sud-Este alături de Viorel Șipoș și Mihai Budeanu. În anii 2000, cei trei au reușit să lanseze melodii care sunt ascultate chiar și în ziua de astăzi. Totuși, puțini sunt cei care știu cine este femeia care îi este alături lui Laurențiu de aproape trei decenii. Ianula Duță este soția artistului și arată incredibil de bine la cei 44 de ani.

Cei doi au împreună o fiică, Lorena, în vârstă de 15 ani. Ianula preferă să stea departe de lumina reflectoarelor, în timp ce Laurențiu se bucură de celebritate. Cei doi se cunosc din liceu și trăiesc o poveste de dragoste frumoasă. Ianula Duță este profesoară de biologie la o școală gimnazială, studiind Biologia la Universitatea Ovidius din Constanța.

Laurențiu și Ianula Duță au împlinit 29 de ani de relație

Cine este Ianula, soția lui Laurențiu Duță. Artistul a sărbătorit-o în luna august pe fiica lui, care a împlinit 15 ani, iar pe 2 septembrie, Laurențiu și Ianula Duță au sărbătorit 29 de ani de relație. Cei doi s-au cunoscut în 1993, iar de-a lungul anilor, artistul și-a ținut soția departe de lumina reflectoarelor.

Chiar dacă au trecut 29 de ani, Ianula și Laurențiu se iubesc ca în prima zi. „Noi suntem din liceu împreună, dar pot să spun că noi ne-am întâlnit dinainte', a povestit Laurenţiu Duţă pentru click.ro.

Cum s-au cunoscut Ianula și Laurențiu Duță

Cine este Ianula, soția lui Laurențiu Duță. Laurențiu Duță a preferat să o țină departe pe Ianula de ochii presei. Într-un interviu, artistul a povestit cum a cunoscut-o pe mama fiicei lui și pe cea care avea să-i fie soție. Se cunoșteau încă din școala generală, dar relația lor a început în liceu.

„Prima oară am acompaniat-o cu chitara la serbarea şcolii noastre. Eram clasa a VI-a, a VII-a. Ea era mai mică cu doi ani. Mama ei m-a rugat s-o acompaniez. Apoi ne întâlneam şi o salutam. Nici gând că într-o zi o să fim împreună. Ea în secret mă simpatiza, pentru că eu eram un fel de mica vedetă a şcolii. Cântam cu chitara şi câştigasem Festivalul Cântarea României. Eram la panoul de onoare al şcolii. Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza. Mai târziu ne-am revăzut la un fan club Michael Jackson. M-au atras ochii imediat şi faptul că era retrasă, cuminţică. De atunci, din 1993, am rămas împreună”, a povestit Laurenţiu Duţă pentru Antena Stars.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton