Simona Halep, apariţie inedită într-o rochie roşie. Campioana a fost sufletul unei petreceri

 Pirvu Cristina
.

Simona Halep a avut o apariţie inedită la o petrecere care a avut loc recent. Campioana noastră a ales să poarte roşu. S-a remarcat imediat printre cei prezenţi!

Simona Halep încheie anul 2018 pe locul 1 mondial în tenisul feminin. A reuşit să cucerească multe trofee, aşadar a fost o perioadă incredibil pentru ea, după cum a şi declarat. Este mândră de tot ce a obţinut şi mereu a ţinut să le mulţumească celor care sunt alături de ea: antreorilor, familiei, prietenilor, fanilor.

Recent, ea a participat la o petrecere care a avut loc în Bucureşti. O mulţime de sportivi au participat, însă campioana noastră s-a remarcat. A purtat o rochie roşie, scurtă, care i-a venit incredibil de bine. În picioare a optat pentru o pereche de pantofi nude, asortaţi cu restul outfit-ului.

Simona arată impecabil nu numai în costumul de tenis, dar şi în rochii elegante, după cum se poate vedea în imagini.

Alături de ea, la petrecere, a fost şi Horia Tecău. Pe cei doi îi leagă o frumoasă prietenie de ani de zile. Simona a făcut chiar şi o glumă, dacă ar putea exista un dublu mixt în tenis. Este evident că se înteleg minunat, îşi dau şi sfaturi.

Simona Halep alături de prieteniSimona Halep alături de prieteni

Câţi bani a câştigat Simona Halep din tenis în 2018

Halep a cucerit în acest an primul său titlu de Mare Şlem, la Roland Garros, dar şi titlurile de la Shenzhen şi Montreal, jucând finale la Australian Open, Roma, Cincinnati. Toate acestea i-au adus sume mari de bani.

Foto: Hepta, Instagram Simona Halep 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton