Fata cea mare a Anamariei Prodan a fost criticată aspru. Vedeta sare în apărarea Rebeccăi: ”Nu a ajuns o drogată sau o bețivă de bani gata”

 Stamen Diana
.

Anamaria Prodan este mândră de reușitele copiilor săi. Sexy impresara s-a bucurat enorm când a aflat că fata sa cea mare, Rebecca, a fost aleasă să defileze la Milano pentru un brand cunoscut. Gurile rele nu s-au putut abține și au făcut comentarii răutăcioase despre realizarea Rebeccăi.

Rebecca a studiat până acum câteva luni în Stale Unite ale Americii, iar de curând a ales să se mute în Milano, acolo unde este la universitate. Tânără și-a făcut mama mândră din cale-afară, după ce a fost aleasă să defileze pentru Dolce&Gabbana. Anamaria Prodan a fost foarte fericită când și-a văzut fiica pe podium și a postat mai multe imagini pe social media, iar aceasta a avut parte de o mulțime de mesaje. Printre aprecierile primite, câteva persoane au spus că nu este meritul Rebeccăi, ci că numele mamei sale a ajutat-o să ajungă aici.

„Ana, dragă, înțeleg că ești mândră, dar nu așa se măsoară performanța. E foarte ușor să reușești când ai totul pus pe tavă, când ești împins de la spate și ai și conexiunile necesare. Adevărata performanță se măsoară în cei care pornesc de la zero, fără nimic, și totuși ajung atât de departe. Aceia chiar au mult potențial, de departe. Aceia chiar au mult potențial. restul sunt doar rezultatul părinților', i-a scris un internaut.

După ce a citit criticile primite, Anamaria Prodan a răspuns vehement. Vedeta și-a apărat copilul și a spus că singură a reușit să ajungă până aici și că este doar meritul fetei sale.

„Ce greșit vorbești! Munca părinților se reflectă în reușitele copiilor. Este meritul copilului meu că a ajuns nr. 1! Nu a ajuns o drogată sau o bețivă de bani gata! Adevătrata performanță o fac cei care au 7 ani de acasă. Cei care ajung în vârf. Pentru copilul meu, numele familiei ei atârnă cumplit de greu! Copilul meu, ca și mine, nu a uzat de acest nume și a muncit de 10 ori mai mult decât un copil normal ca să demonstreze că e bună! Copilul meu a fost ales de Dolce and Gabbana nu pentru că este fata Anamariei Prodan! Ci pentru faptul că este o profesionistă desăvârșită, o fată superbă, deșteaptă și cuminte!', a fost replica Anamariei Prodan Reghecampf.

Rebecca a defilat pentru Dolce&Gabbana

Rebecca a defilat pentru Dolce&Gabbana

Citește și: Anamaria Prodan e o mamă mândră! Rebecca, fiica sa cea mare, a defilat pentru Dolce&Gabbana

Citește și: Sfatul pe care Anamaria Prodan îl dă fetelor sale. Mama ei a învățat-o așa: 'Mie îmi spunea că tu trebuie să…'

FOTO: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton