Simona Halep împlinește astăzi 31 de ani! Cum arată după operația la nas

 Dumba Gabriela
.

Simona Halep împlinește astăzi 31 de ani! Recent, sportiva și-a îndepărtat bandajele pe care le purta pe nas, după operația estetică, și le-a arătat fanilor săi de pe Instagram rezultatul intervenției. Toată lumea este de acord că Simona Halep a luat cea mai bună decizie și că diferențele se văd și schimbarea este de bun augur.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

La câteva zile după divorțul de Toni Iuruc, Simona Halep a optat pentru o intervenție chirurgicală la nivelul nasului din cauza unor probleme de respirație. Sportiva a profitat de ocazie și, la sfatul medicului, a ales și pentru o corectare a formei nasului. Recent, Simona și-a dat jos pansamentul și le-a arătat fanilor săi rezultatul.

simona-halep-dupa-operatia-la-nassimona-halep-dupa-operatia-la-nas

Cum arată Simona Halep după operația la nas

În ultima perioadă, Simona Halep s-a confruntat frecvent cu probleme de respirație, motiv pentru care a decis că este momentul să se lase pe mâna medicilor specialiști.

Astfel, sportiva și-a operat nasul acum două săptămâni, iar la scurt timp după intervenție le-a dezvăluit prietenilor virtuali cum arată acum.

„Așa cum unii dintre voi știți deja, m-am confruntat de ceva timp cu probleme cu nasul, care s-au agravat mai ales în perioada verii cât am fost în Washington. Mi-a fost greu să respir și în timpul nopții totul se agrava.

Singura metodă prin care puteam rezolva problema a fost să trec printr-o operație. Cu această ocazie, medicul Daniel Popescu mi-a făcut și o intervenție plastică. Mulțumesc! Totul a decurs foarte bine. Trebuie să mă odihnesc câteva săptămâni înainte de a face orice activitate fizică. Ne vedem în curând pe terenul de tenis', este mesajul pe care Simona Halep l-a transmis imediat după intervenția la nas.

Schimbarea nu este una radicală, asta pentru că Simona și-a dorit ca nasul ei să pară cât mai natural. „Drăgălașă ce ești tu! Foarte simpatic năsucul tău și da, se vede diferența!', „Ai un nas frumos. Ești minunată și binecuvântată. Te pupicesc și te iubesc!', „Acum arăți ca un trol după operația la nas', i-au scris fanii Simonei pe rețelele de socializare.

Simona Halep a fost atrasă de tenis de la 4 ani

Simona Halep a fost atrasă de tenis încă de la 4 ani şi jumătate, când a mers, alături de mama ei, la un antrenament al lui Nicolae, fratele campioanei. Acesta practica deja acest sport, însă a renunţat la un moment dat.

Citește și: Andreea Antonescu divorțează, în sfârșit!Traian Spak vine în România să semneze actele, după ce a aflat că e însărcinată cu noul iubit

Citeste si: Scandal la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Ami, înjurată de Bia Khalifa.De la ce a pornit totul: „Taci, fă!'

Citește și: De ce nu mai dorm împreună Misty și Keo:'El abia așteaptă să revin în dormitor'

Sora lui s-a îndrăgostit iremediabil de tenis, chiar dacă a mai fost tachinată de Nicolae. Pe lângă sportul alb, marea campioană a mai cochetat cu fotbalul, dovadă stau dublele pe care le realiza cu mingea în urmă cu câţiva ani, dar şi cu handbalul.

Mai erau momente în care Nicolae o tachina pe Simona. ‘Lasă-te de tenis, îi spunea el, în glumă. Eu interveneam: ‘Nicuşor, ai să te rogi de ea să-i cari geanta. Iar acum aşa se întâmplă. Când o întâmpină la întoarcerea din turnee, primul lucru pe care îl face e să îi ia, râzând, geanta', povestea, acum câţiva ani, Ioan Stan, primul antrenor al Simonei Halep.

N-am avut păpuşi, n-am avut altceva. Jucam fotbal, jucam tenis, făceam fileu din aţă, am găurit asfaltul şi am băgat doi stâlpi şi jucam tenis, si în casă la fel, am făcut un mini teren de tenis şi jucam cu fratele meu', spunea Simona Halep.

Cătălin Spătaru, dirigintele Simonei Halep, a întrebat-o, în clasa a IX-a, care este planul ei, iar răspunsul s-a adeverit peste câţiva ani. S-a gândit un pic și apoi mi-a răspuns atât de frumos, cu o voce atât de caldă, încât ori de câte ori o privesc la televizor îmi vin în minte aceste cuvinte: ‘Domnule diriginte, eu vreau să fac performanță. Voi fi cea mai bună din lume. O să vedeți!’', avea să-şi aducă aminte Cătălin Spătaru discuţia din primul an de liceu al Simonei Halep, potrivit fanatik.ro.

Când nu era la şcoală, Simona Halep îşi construia o carieră de succes în tenis, iar rezultatele din perioada junioratului au anunţat marile victorii de mai târziu. Românca a fost numărul 1 mondial la junioare, cu rezultate importante obţinute în 2008, înainte să împlinească 17 ani.

Când se întoarce Simona Halep pe terenul de tenis

Simona Halep și-a anunțat fanii că urmează o perioadă de recuperare pentru ea, astfel că nu se va mai putea întoarce pe terenul de tenis în acest an.

Sportiva va reveni în 2023, cu forțe proaspete, aceasta dezvăluind că își dorește ca până atunci să se concentreze pe tot ceea ce ține de recuperare.

„Nu știu cât de lungă va fi perioada de recuperare, în acest moment nu mă gândesc la nimic altceva în afară de recuperare. Ceea ce este cert este că nu voi mai putea juca în acest an la niciun turneu.

Sezonul 2022 este încheiat pentru mine. 2022, ai fost un an interesant, plin de evenimente. Ne vedem pe teren, 2023. Încă simt că mai am multe de dat pe terenul de tenis și mai am obiective de îndeplinit', a dezvăluit Simona Halep.

foto: Facebook/Instagram Simona Halep


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton