Simona Gherghe, val de comentarii după ce a postat o poză cu băiețelul său: "Unele mame sar la gâtul altora"

 Pirvu Cristina
.

Simona Gherghe a născut recent un băiețel perfect sănătos. Nu a ezitat și le-a arătat și fanilor ei imagini cu micuțul. Una dintre fotografii a stârnit un val de comentarii în mediul online, toate mămicile s-au dat cu părerea. 

După ce a plecat cu copilul de la maternitatea unde a născut, Simona Gherghe și-a așezat bebelușul într-un scaun special, pentru bebeluși. Una dintre mame a observat imaginea și a reacționat.

„Mai ma lăsați ca scrie 0 luni, cum stă copilul în poza sincer nu e deloc bine🙊chiar nu judecam puțin, un nou născut în șezut 🙄😳🤐😬”

Vedeta i-a răspuns acesteia:  „e foarte interesant cum unele mame de pe net sar la gatul altora si par mai specialiste decat un producator care face articole de copii de vreo 60 de ani… Dar ca sa stati linistita, copilul nu sta deloc in sezut.”

Valul de comentarii a continuat: „nu sar deloc, dacă dvs considerați ca tot ce e la moda e și bun cu Dumnezeu înainte, articolele astea moderne unde se vinde practic numele, ca na asa e, ptr bani facem orice, ptr că aveți o influenta asupra unora, asta nu înseamnă că e și normal și bun, defapt ce mai e normal în ziua de azi? Dacă spune un om de la tv ceva, asa e sfant🙊🤣vai vai. Forțați lucrurile”

Mai multe mămici au intervenit și i-au luat apărarea vedetei. „Si cu tristete constant cat de rele suntem noi, femeile..mereu comentand, mereu stiindu-le pe toate! Multa sanatate bebelusului si toate cele bune🙏”

Simona Gherghe a născut pe 9 mai un băiețelSimona Gherghe a născut pe 9 mai un băiețel

Simona Gherghe, peripeții imediat după ce a născut băiețelul

Simona Gherghe are doi copii frumoși, pe Ana Georgia și pe Vlad. Mezinul familiei s-a născut pe 9 mai și este de câteva zile acasă, cu familia. Vedeta a dezvăluit cum a decurs prima plimbare a micuțului de la maternitate până acasă. Au avut câteva emoții.

Foto: Facebook, Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton