Tablou de familie. Cabral și Andreea Ibacka, fotografie emoționantă alături de Namiko

 Stamen Diana
.

Când vine vorba despre familia lor, Cabral și Andreea Ibacka sunt extrem de discreți. Până acum, cei doi nu au arătat chipul fetiței lor, Namiko. O fotografie de familie, în care apare și micuța, a emoționat pe toată lumea.

În urmă cu aproape 6 luni, Andreea Ibacka aștepta cu nerăbdare să vină pe lume primul ei copil. Micuța Namiko s-a lăsat așteptată de părinți, pentru că vedeta a depășit termenul. Mulți s-au întrebat dacă fetița seamănă cu tatăl ei și este mulatră sau a moștenit-o pe mama sa. Curiozitatea a luat sfârșit, pentru că ca micuța Namiko este albă și are trăsături foarte frumoase, din câte ne-au lăsat să vedem cei doi pe rețelele de socializare.

Andreea Ibacka a postat pe una dintre rețelele de socializare o fotografie cu micuța Namiko, dar și Cabral. Cei trei formează o familie frumoasă și se vede că se iubesc foarte mult. 'Nu cred cât de albă este micuța', 'Ce poză superbă! Sunteți minunați', 'Acel moment când două brațe cuprind două trupuri❤', au fost câteva dintre comentariile pe care admiratorii vedetei le-au făcut.

Cum o cheamă pe fetița lui Cabral și a Andreei Ibacka

Un pic mai darnică din punct de vedere al informațiilor decât Cabral, Andreea a dezvăluit pe blogul ei care este numele fetiței și cum a fost ales acesta. Mai mult, spre bucuria admiratorilor, actrița a postat prima fotografie cu ea și micuța.

'Alegerea unui prenume pentru fetița noastră a adus multă presiune pe umerii noștri de părinți. 🙂

Și cu toate că am simțit de la începutul sarcinii cât de important este să-i găsim un nume care s-o definească până la adânci bătrâneți (drept dovadă am și demarat căutările devreme), am ajuns s-o cunoaștem (9 luni mai târziu) și s-o strigăm „fetița. Sau „Petunia, pe numele de cod. (…)

Acestea fiind spuse, vorba americanului, NAMIKO IBACKA is in the house începând de luna aceasta.

Namiko, „copilul valurilor, un nume de origine japoneză.

Copilul nostru iubit care, deloc întâmplător, a iubit apa de la prima atingere. Un nume rar întâlnit pe meleagurile noastre, ce s-ar putea să te surprindă în primă instanță. Asta înainte să te cucerească, așa cum a făcut și cu noi.', a explicat Andreea Ibacka.

FOTO: Instagram, Facebook

Cabral și Andreea IbackaCabral și Andreea Ibacka

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton