Simona Gherghe se mândreşte cu burtica de gravidă. Naşte peste aproximativ trei luni

 Pirvu Cristina
.

Simona Gherghe este însărcinată în şase luni şi în scurt timp va aduce pe lume al doilea copil. Până atunci, vedeta continuă să prezinte emisiunea de la Antena 1. Iată când de mult i-a crescut burtica!

Prezentatoarea de la „Acces Direct” este într-o formă de invidiat. Deşi este însărcinată în 22 de săptămâni, ea nu a luat foarte mult în greutate, arată incredibil de bine. Se poate observa cu ochiul liber că este o femeie împlinită. A anunţat deja că medicul i-a indicat să ţină dietă, una strictă, deoarece s-ar putea confrunta cu mari probleme.

Iată că în emisiunea din 28 ianuarie, Simona Gherghe a uimit. A purtat o pereche de blugi şi un tricou mulat pe burtică. Sarcina i se vede perfect, a evoluat bine. Vedeta a afişat un zâmbet frumos pe tot parcursul show-ului, semn că totul decurge conform planului.

Citeşte şi: Nunțile anului 2018 cele mai căutate pe Google: Meghan Markle și Prințul Harry sunt pe primul loc!

La începutul anului, Simona Gherghe a dezvăluit care va fi unul dintre numele băiețelului său. Se pare că micuțul se va numi și Ioan, așa cum îl cheamă pe tatăl vedetei. A mai rămas foarte puțin până când bebelușul va veni pe lume. Simona Gherghe este cea mai fericită mămică din lume.

Simona Gherghe este în ultimul trimestru de sarcinăSimona Gherghe este în ultimul trimestru de sarcină

Când pleacă Simona Gherghe de la „Acces Direct'

Simona Gherghe va intra în concediu de maternitate în primăvara anului 2019 deoarece în luna mai va naşte, aşa au informat-o medicii. Despre „Acces Direct', ea a povestit că nu ştie exact când va pleca. Se simte momentan foarte bine, dar probabil în aprilie 2019 va lua o pauză.

Foto: Facebook, Captură Youtube 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton