Ozana Barabancea, prima apariţie la TV după operaţia la sâni. Vedeta se recuperează repede

 Pirvu Cristina
.

Ozana Barabancea a apărut la TV după ce în urmă cu puţin timp a suferit o operaţie. Vedeta se simte bine şi arată din ce în ce mai spectaculos! 

În urmă cu 8 zile, Ozana Barabancea intrat în sala de operaţie. Împreună cu medicii, dar şi cu un preot, vedeta a decis că este momentul să îşi micşoreze sânii. A acuzat în ultimul timp mari probleme cu spatele şi din această cauză a hotârăt să intervină la nivelul bustului.

Ozana Barabancea, înainte de operaţia de micşorare a sânilor

Se recuperează destul de repede, dar este foarte precaută.

„Vinerea trecută m-am operat. Deci eu sunt acum o operă de artă. Toate femeile care merg pe mâna doamnei doctor Carmen Giuglea ajung să fie o Pogany. 

Nu este neapărat o operaţie grea. Eu nu am făcut decât cu binecuvântare această operaţie, pentru că eu aveam dureri foarte mari de spate. De aceea a trebuit să îmi micşorez un pic greutatea sânilor.  Nu a fost neapărat o operaţie estetică. A fost nevoie de o operaţie de sănătate, asta mai presus de orice. Nu a fost vreo fiţă. 

Este o operaţie estetică, pentru că am probleme cu spatele. Nu fac caz de treaba asta. Nu sunt nici prima, nici ultima. Sunt la 8 zile de la operaţie, sunt pansată, sunt cu bustiera. Azi am fost la schimbat pansamentul, sunt ok. Nu şofez, sunt atentă!”, a spus vedeta în cadrul emisiunii lui Mihai Morar de la Antena Stars.

Ozana Barabancea, după operaţia de micşorare a sânilor alături de fiul său şi Mihai Morar

Cum arăta Ozana Barabancea în tinereţe

Tânără, cu silueta trasă prin inel şi cu părul vopsit blond, Ozana Barabancea era o artista care promitea. Avea o voce inedită, dar şi un trup armonios. Iată că de atunci a trecut prin schimbări majore. S-a îngrăşat foarte mult, dar după 40 de ani a luat decizia de a slăbi. Face sport, ţine dietă, şi-a micşorat stomacul, şi-a eliminat surplusul de piele, şi-a micşorat sânii, toate în aproximatin doi ani de zile.

Ea facea încă din 2017 eforturi mari pentru a se întreţine.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton