Simona Gherghe se confruntă cu probleme grave de sănătate, în autoizolare: „Sunt praf! Când revine durerea îmi vine să mă urc pe pereți”

 Lupescu Anca
.

Simona Gherghe trece prin clipe cumplite în autoizolare. Prezentatoarea tv are dureri mari de spate, motiv pentru care acum urmează un tratament medicamentos. 

simona-gherghesimona-gherghe

Citește și: Simona Gherghe, reacție dură în legătură cu închiderea școlilor din cauza coronavirusului: „Nu trebuie să avem un număr alarmant de îmbolnaviri, ca să luam o decizie”

Vedeta se află în izolare cu cei doi copii și soțul său. Dacă acum câteva zile, Simona Gherghe a postat pe rețele sociale fotografii cu familia ei,  ocazia onomasticii soțului și fiicei sale, de data asta, prezentatoarea le-a spus fanilor că nu se simte deloc bine. 

'Sunt praf cu spinarea. Am făcut o contractură musculară foarte puternică și de vreo două zile sunt pe niște analgezice foarte puternice (…) Pe moment îmi fac bine, dar când revine durerea îmi vine să mă urc pe pereți', și-a anunțat vedeta fanii de pe contul său de Instagram. 

Citește și: Motivul pentru care Simona Gherghe amână să mai facă încă un copil: 'E foarte greu'

Simona Gherghe a declarat în urmă cu ceva timp că este speriată de pandemia de coronavirus, însă are încredere că totul va fi bine.

Vom învăța să trăim mai domol, să apreciem tot ce avem, să nu ne mai facem planuri mari, căci uite ce mici suntem… Să ne bucurăm de fiecare ieșire în aer liber, într-un parc, ca de-o vacanță. Să fim uniți, să ne uităm unii în ochii celorlalți și mai puțin in telefoane', a scris Simona Gherghe.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton