Lavinia Pârva ține o dietă care o va ajuta să slăbească 4 kg într-o lună. Cum și-a propus soția lui Ștefan Bănică să arate perfect: a publicat regimul, detaliat!

 Cica Cristina
.

Lavinia Pârva vrea să slăbească 4 kilograme într-o lună și a dezvăluit pentru ce dietă va opta. Iată cum arată programul solistei pentru o săptămână!

Lavinia-Parva-1Lavinia-Parva-1

Lavinia Pârva, în vârstă de 35 de ani, se antrenează intens. Face o serie de antrenamente fizice și se apucă și de o nouă dietă. Obiectivul? Vrea să dea jos 4 kilograme până la ziua de naștere a fiului ei, care va fi pe 13 mai.

Partenera lui Ștefan Bănică Jr. susține că a acumulat în greutate în ultima prioadă și vrea să scape de kilogramele nedorite destul de repede. Desigur, acest obiectiv presupun eforturi considerabile, însă este dispusă să le depună pentru a-și recăpăta silueta mult dorită.

Citește și: Gabriela Cristea ține dietă, dar gătește non-stop, acasă.Vedeta te învață cum să faci pâine cu cartofi: 'Vă aștept în bucătăria mea'

Dragii mei, eu m-am apucat de sport. Voi încerca să mănânc mai puțin și mai sănătos. Mi-am propus ca, până pe data de 13 mai, ziua în care băiețelul meu va împlini un anișor, să dau jos cele 4 kg acumulate în această perioadă.

Cine intră în joc??? Vă țin la curent cu programul meu!', a scris Lavinia pe rețelele de socializare.

Citește și: Dieta lui Jennifer Aniston, la 51 de ani.Băutura-minune pe care o consumă în fiecare dimineață, pentru a avea un trup perfect

Ce va mânca Lavinia Pârva într-o zi

Lavinia Pârva a dezvăluit programul pe care îl va respecta cu sfințenie în perioada următoare.

„Micul dejun: iaurt, fulgi de ovăz, fructe, semințe de in, nucă și scorțișoară.

Prânzul: grătar (pește sau un alt tip de carne) și legume (salată sau la grătar).

Mișcare: Minim 35 – 40 de minute pe zi. Cina: un ceai (detox) și nimic altceva oricât mi-ar fi de greu.

Așa arată programul meu pentru o săptămână', a scris Lavinia Pârva pe Instagram.

Citește și: Dieta care o ajută pe Jane Fonda să arate perfect la 82 de ani.Actrița evită să facă un singur lucru, înainte de fiecare masă!

Ce face Lavinia Pârva în izolare

Lavinia Pârva susține că nu are timp să se plictisească în izolare, micuțul ei ocupându-i tot timpul.

„Cum vă mai petreceți timpul acasa? Eu nu am timp sa ma plictisesc datorită micuțului meu care este la vârsta când vrea sa cunoască orice colțișor, obiect, mișcare etc. Dar nici măcar asta nu mă împiedica să nu mănânc când apuc tot felul de lucruri pentru care voi munci ceva pentru a da jos kg acumulate.

Citește și: S-a îngrașat peste 30 kg, apoi a slăbit spectaculos.Cum arată acum Mariah Carey și ce dietă ține pentru a scăpa repede de kilogramele în plus

Îmi propun zilnic sa nu mai mănânc și sa ma apuc de sport, însă am o perioada in care efectiv nu reușesc. Sper sa ma mobilizez cât mai repede. Voi cum sunteți? Reușiți?”

Sursa foto: Instagram

Citește și: O mai ții minte pe Sue Ellen din Dallas?Linda Gray arată splendid la 80 de ani și se menține în formă cu o dietă simplă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton