Simina s-a cuplat cu unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Alex Zănoagă: "Trei ani am ieșit în același grup"

 Dumitrache Laura
.

Simina Loica și Alex Zănoagă au divorțat, după aproape trei ani de relație. Cei doi au trăit o poveste frumoasă de dragoste, iar rodul iubirii lor este micuțul Dominic, fiul lor. Cu toate astea, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Recent, bruneta s-a cuplat cu un alt bărbat, prieten cu fostul ei soț.

CITEȘTE REVOSTA VIVA! DE IUNIE. GRATIS, AICI!

Alex Zănoagă și Simina Loica s-au cunoscut în cadrul emisiunii matrimoniale Puterea Dragostei. După despărțirea de Jador, Simina a anunțat că formează un cuplu cu Alex. Ulterior, cei doi și-au continuat relația în afara emisiunii și și-au construit o familie minunată, alături de fiul lor.

Alex si SiminaAlex si Simina

La scurt timp după despărțirea de Alex Zănoagă, Simina s-a cuplat cu un alt bărbat. Mai mult, acesta este nimeni altul decât Alexandru Bobicioiu, unul dintre cei mai buni prieteni ai fostului ei soț. Zănoaăg spune că se află într-o relație tensionată cu Bobicioiu.

Citește și: Ce se întâmplă, de fapt, între Simina Loica și Alex Zănoagă, după despărțire:”Mă deranjează…”

Citește și: De ce nu au depus Alex Zănoagă și Simina Loica actele de divorț:”Nu mă încurcă actul…”

Citește și: Mălina Avasiloaie și-a ales nașii de botez. Este o cântăreață celebră de la noi:”Încă puțin și…”

Citește și: Irina Rimes a făcut credit la bancă pentru a intra în lumea muzicii:”Eu nu știam atunci cum funcționează lucrurile”

Simina s-a cuplat cu unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Alex Zănoagă

Simina Loica și Alex Zănoagă s-au despărțit, spre surprinderea fanilor lor. Cei doi s-au cuplat în cadrul emisiunii Puterea Dragostei și au împreună un băiețel. Cu toate astea, cei doi au decis să se divorțeze, iar bruneta are deja o altă relație. Alex Zănoagă a declarat că fosta lui soție are o relație cu unul dintre cei mai buni prieteni ai lui, Alex Bobicioiu. Zănoagă l-a provocat la o luptă pe Bobicioiu, fiind sigur că va câștiga bătălia. Tânărul a povestit că încearcă să se înțeleagă bine cu Simina de dragul copilului pe care îl au împreună.

'Cel mai bun să câștige. Am vreo 5 antrenamente pe săptămână, vreo 2 de MMA și ies seara și la alergat, mai merg și la sală, am un program foarte încărcat. Vorbim (n.r. cu Simina). Nu știu dacă ține cu mine sau cu el. Poate ține cu mine, că sunt și eu… Sunt vreo patru luni de când ne-am despărțit', a declarat Alex Zănoagă.

Alex Zănoagă l-a provocat la luptă pe Alex Bobicioiu

Fostul soț al Siminei l-a provocat pe fostul lui prieten la o luptă crâncenă. Simina susținea în trecut că s-a îndrăgostit de Alex Zănoagă, dar dragostea lor s-a terminat. Bobicioiu a răspuns pozitiv unein provocări a acestuia de a intra într-o cușcă și acolo să se bată.

Zănoagă i-a reproșat fostului participant de la Puterea Dragostei că ar fi fost folosit și privit precum o bonă pentru fiul lui, Dominic.

Dominic a rămas alături de mama sa

Alex Zănoagă suferă foarte mult în urma despărțirii de Simina, deoarece fiul său, Dominic, a rămas alături de mama lui. Cei doi s-au despărțiti și Simina a declarat că nu dorește să depună actele de divorț. În prezent, micuțul se află în grija mamei sale.

Aștept să facă Alex ceva că mi-a promis că o să rezolve el cu divorțul, aștept. A fost, a avut o zi mai proastă în care a zis lucrul ăsta, dar cred că nu e chiar așa hotărât, dar eu totuși aștept. Bine, mie îmi e și foarte greu pentru că sunt în orașul meu și nu prea știu unde trebuie să merg, ce să fac, asta e o problemă la mine, dar aștept să facă el, e orașul lui, el este bărbatul, el să mă scoată că este numele lui', a povestit în urmă cu ceva timp Simina.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton