Silviu Prigoană și-a cunoscut nepotul, la 8 luni de când a devenit bunic: "Este minunat"

 Dumitrache Laura
.

Silviu Prigoană se poate declara un bărbat împlinit atât pe plan profesional, cât și personal. Afaceristul a devenit bunic în urmă cu 8 luni, iar recent a reușit să își cunoască nepotul. Honorius l-a făcut bunic pe Silviu Prigoană, iar întâlnirea cu micuțul Arthur a fost extrem de emoționantă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Afaceristul a devenit bunic în urmă cu 8 luni, când soția lui Honorius a adus pe lume un băiețel. Fiul lui Prigoană este situat în America, iar recent a venit în România împreună cu soția și fiul. Astfel, Silviu Prigoană și-a cunoscut nepotul, iar afaceristul a avut multe emoții.

prigoanaprigoana

Silviu Prigoană a devenit bunic la 58 de ani. Obișnuit cu statutul de tată, afaceristul a devenit și bunic. În familia Prigoană a mai venit un băiețel, micuțul Arthur. Fiul cel mare, Honorius și soția lui, Corina, au devenit părinți la începutul lunii ianuariei.

Citește și: Cu ce se ocupă Mihaela, soția lui Silviu Prigoană, la 43 de ani:”Am urmat un seminar de specializare în Germania”

Citește și: Unde și-a dus Silviu Prigoană copiii, în vacanță, după ce Bahmu s-a logodit:„Am reușit să ne strecurăm și să ajungem…'

Citește și:Fiul Ozanei Barabancea a fost la un pas de moarte, în urma unui accident:„Am fost paralizată psihic. Nu am plâns deloc, am urlat…'

Citește și:Ema Uta și Alex Bodi s-au împăcat. Cum au fost surprinși într-un club de lux din Mykonos:”Când sunt îndrăgostit…”

Silviu Prigoană și-a cunoscut nepotul

Silviu Prigoană este extrem de fericit. Fiul său cel mare, Honorius și soția lui, Corina, au devenit părinți în luna ianuarie a acestui an. Tânăra a adus pe lume un băiețel, iar Arthur este primul nepot al afaceristului. Deoarece locuiesc în America, Silviu Prigoană și-a văzut nepotul în poze. Ei bine, în urmă cu câteva zile, Silviu Prigoană a putut să-și strângă nepotul în brațe pentru prima oară, iar întâlnirea a fost extrem de emoționantă. Fiul și nora lui s-au întors în România, iar afaceristul le-a făcut o vizită pentru a-l cunoaște pe micuțul Arthur.

Honorius și familia sa s-au întors în țară. Bebe e mare acum, Arthur are deja opt luni. Este minunat să fii bunic!”, a declarat Prigoană pentru impact.ro.

Ce își dorește Prigoană pentru nepotul lui

Silviu Prigoană este extrem de fericit de când a devenit bunic. Afaceristul a declarat că își dorește ca și nepotul lui să facă sport și să învețe să înoate de mic, așa cum au făcut și băieții săi.

În această vară, Silviu Prigoană a fost pentru a doua oară socru mare, după ce fiul său, Silvius, s-a căsătorit cu aleasa inimii. Cei doi au făcut deja toate formalitățile pentru a se muta în în țara lor natală.

Regulile din familia Prigoană

Silviu Prigoană are patru băieți, Honorius și Silvius sunt din căsnicia cu prima soție, iar Maximus și Eduard sunt din mariajul cu Adriana Bahmuțeanu. Afaceristul este strict cu fiii lui minori, așa cum a fost și cu ceilalți doi fii mai mari. În familia sa există anumite reguli pe care toată lumea trebuie să le îndeplinească.

'Mesele sunt la ore fixe, mâncarea e preponderent gătită, uităm de sucuri acidulate. La noi în frigider nu prea există așa ceva. Cel mic gătește, e cu bucătăria japoneză. Ș-a luat tot felul de ingrediente, ne învață cum să mâncăm cu bețele. El mănâncă preponderent cu bețele, e cu japonismele lui. Mă distrează maxim când mănâncă mazărea cu bețișoarele, bob cu bob. Și ne și întrece. Le-am scos pâinea din meniu, pastele, tot ce conține făină e exclus.e gătește în funcție de ce vor ei, mă pliez pe dorințele lor. Au și o zi pe săptămână de cartofi prăjiți, dar însoțiți de mult mujdei cu usturoi. Lucrăm la greu la sistemul imunitar. Și obligatoriu, fac sport, în funcție de sezon', a spus Prigoană.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton