Cum a comentat Mircea Badea apariția în costum de baie a Danei Budeanu: "Dânsa arăta într-un fel"

 Dumba Gabriela
.

Mircea Badea a comentat apariția în costum de baie a Danei Budeanu, pe Instagram. Extrem de critic cu aparițiile în costum de baie ale vedetelor, Mircea Badea admite că Dana Budeanu arată „într-un mare fel” în costum de baie, la 43 de ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Dana Budeanu a postat, zilele trecute, o fotografie din vacanța în care află, în Franța, iar apariția sa în costum de baie a fost intens comentată pe rețelele de socializare. Aproape 25 de mii de oameni au apreciat fotografia postată pe Instagram, însă Mircea Badea nu a fost foarte încântat de modelul de costum de baie ales de Dana Budeanu.

Dana-Budeanu-1Dana-Budeanu-1

Ce a spus Mircea Badea despre apariția în costum de baie a Danei Budeanu

Dana Budeanu a intrat în direct, la Antena 3, pentru a comenta decizia ministrului Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, de a aloca o sumă în PNRR pentru achiziționarea unor obiecte sexuale din plastic care să îi învețe pe români să se reproducă.

Aflată în vacanță în această perioadă, Dana Budeanu a intrat în direct în ținută lejeră, situație care l-a făcut pe Mircea Badea să-i comenteze din nou deciziile vestimentare.

„Toată ziua am auzit la televizor că la ora 21.00 va face dezvăluiri Dana Budeanu. Și la ora 21.00, s-a dat un video, pe Antena 3, cu Dana Budeanu care făcea dezvăluiri.

N-am putut să mă concentrez la ele pentru că dânsa arăta într-un fel…

Pe lângă faptul că făcea dezvăluiri în sutien la piscină, ce ochelari sunt ăștia?! Îl știi pe ăla cu Jack și bobul de fasole? Cred că poți să locuiești în ochelarii ei. Eu – dezvăluiri cu ochelari de sudor… 

Cred că zicea ceva de Ghinea, dar n-am putut să mă concentrez. Wow! Foarte tare. Sper că nu se înțelege greșit, susțin!', a spus Mircea Badea în cadrul emisiunii sale de la Antena 3.

Citește și:De ce nu și-a lăsat Claudia Pătrășcanu copiii în vacanță cu Gabi Bădălău:„Nu a anunțat pe nimeni

Citește și: Cum se descurcă Marian Godină în rol de tată:„Mi s-a părut mie cam ciudat…

Citește și: Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii, dezvăluiri despre divorțul de Hannelore:’Am găsit un mesaj în telefonul ei, ce era mai rău’

Dana Budeanu a apărut în costum de baie pe Instagram

La 43 de ani, Dana Budeanu are o siluetă fără cusur, în ciuda dulciurilor de la care recunoaște că nu se abține niciodată. Designerul a postat pe Instagram și un mesaj special lângă fotografia în costum de baie.

Pe 22 iulie, Dana Budeanu a împlinit 43 de ani și pare că de când a început vara se află într-o vacanță continuă, în Franța.

Designerul postează deseori fotografii din locurile de vis în care se relaxează, dar în weekend și-a bucurat fanii cu o fotografie îndrăzneață, în costum de baie negru, format din două piese, și cu ochelari de soare, lângă o piscină.

„Sunt prea deșteaptă ca să fiu frumoasă‘, a scris ea în descrierea imaginii, în limba engleză, postare care a strâns rapid aproape 24 de mii de aprecieri.

„Sunt fetița în pantaloni scurți și cizme, care vrea să mănânce doar înghețată, să nu doarmă niciodată, să nu atingă pământul cu picioarele și să viseze visele tuturor celor pe care-i iubește. Mulțumesc’, a scris Dana Budeanu în descrierea unei alte fotografii, pe care a publicat-o pe 22 iulie, de ziua ei de naștere, când a împlinit 43 de ani.

Cum își menține Dana Budeanu silueta

Dana Budeanu spunea acum ceva timp că obișnuiește să mănânce rodie la mic dejun și că aceasta, alături de ananas, sunt singurele fructe care îi plac.

În rest, vedeta a precizat că mănâncă paste, pizza, ciocolată și tort.

„Eu mănânc rodie în fiecare dimineață. Eu alte fructe nu mănânc pentru că nu îmi plac, în afară de rodie și de ananas. În weekend, dimineața fac excepție și mănânc tort.

Dar, tortul ăla îl mănânc în general noaptea, pe la 12.00 – 13.00 (sic!). Dimineața mănânc rodie. La prânz mănânc de obicei paste. Mănânc și seara, iar noaptea o felie de tort. (…)

Sunt o persoană care mănâncă enorm de multă ciocolată, bea cola, energizante, mănâncă foarte rar carne pentru că nu-i place, însă nu pot trăi fără măcar doi burgeri pe lună sau pizza cu salam picant.

Mănânc absolut orice, când am chef și cum am chef, însă aproape niciodată mâncare gătită sau cu sos, acelea nu-mi plac deloc’, a dezvăluit Dana Budeanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton