Silvia Dumitrescu se luptă de 30 de ani cu tiroidita autoimună Hashimoto: "Am avut o suferință foarte puternică. Lumea nu înțelege transformarea mea"

 Dumitrache Laura
.

Silvia Dumitrescu, în vârstă de 63 de ani, este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Deși mereu este cu zâmbetul pe buze, cântăreața suferă de o boală autoimună de 30 de ani. Silvia Dumitrescu a fost diagnosticată cu tiroidita autoimună Hashimoto, de care nu va scăpa niciodată. Recent, artista a dezvăluit ce a dus la declanșarea acestei boli.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Silvia Dumitrescu a trecut prin momente dificile, dar întotdeauna a avut zâmbetul pe buze. Dincolo de talentul său artistic, Silvia Dumitrescu suferă de o boală care nu are vindecare. De mai bine de 30 de ani, încearcă să o țină sub control, dar recunoaște că a afectat-o foarte mult de-a lungul anilor.

silvia dumitrescu in tinertesilvia dumitrescu in tinerte

Silvia Dumitrescu sau Rebela anilor 80 a declarat chiar ea că suferă de o boală autoimună care a afectat-o de-a lungul anilor. Moartea mamei sale a fost lovitura care i-a provocat cea mai mare durere si din cauza căreia i s-a declanșat tiroidita autoimună Hashimoto.

Citește și: Silvia Dumitrescu, la 17 ani de la moartea Laurei Stoica: „Ea plângea, câtă nedreptate i s-a făcut. I-am spus și Mădălinei Manole…”

Citește și:Silvia Dumitrescu a împlinit 63 de ani! Cum arată artista și ce cadou a primit de la fiul ei: „M-am înmuiat toată”

Citește și:Ce probleme de sănătate are Theo Rose în luna a șasea de sarcină: „Sunt niște dureri noi”

Citește și:Shakira a fost fotografiată când plânge, într-un mall din New York. Cine a consolat-o

Silvia Dumitrescu se luptă de 30 de ani cu tiroidita autoimună Hashimoto

Silvia Dumitrescu a întâlnit numeroase obstacole de-a lungul timpului, atât în carieră, cât și în viața personală. Cântăreața suferă de 30 de ani de o boală autoimună. Mai exact, Silvia Dumitrescu a fost diagnosticată cu tiroidită autoimună Hashimoto, iar recent, artista a vorbit despre suferința care i-a provocat această boală. Mama artistei s-a stins din viață în urmă cu trei decenii, iar această durere i-a provocat boala autoimună. La acea vreme, fiul ei avea 10 luni, iar moartea mamei sale a afectat-o foarte mult.

”Când a murit mama băiatul meu avea 10 luni și am avut un șoc emoțional, am avut o suferință foarte puternică care s-a dezvoltat pentru că alăptam, m-am abținut să plâng, iar atunci s-a declanșat această boală de tiroidă. Multă lume nu înțelege transformarea mea. Oamenii care au această boală suferă și de o ușoară anxietate. Încerc să-mi revin.”, a declarat Silvia Dumitrescu la Antena Stars.

Silvia Dumitrescu: „Niciodată nu am putut să înțeleg această invidie între artiști”

Îndrăgita artistă a vorbit și despre obstacolele pe care le-a întâlnit în cariera muzicală. Silvia Dumitrescu recunoaște că există multă invidie între artiști, referindu-se la faptul că au fost colegi de breaslă care au fost invidioși pe cariera ei. Indiferent de situație, Silvia Dumitrescu a încercat să nu se lase afectată de lucrurile negative.

”Am știut să păstrez drumul meu, cu cat iubești, mai mult cu cât dăruiești mai mult, cu cât renunți cu timpul la anumite răutăți care nu și își au rostul, niciodată nu am putut să înțeleg această invidie între artiști. Există de când lumea această invidie. Nu am dat curs și m-am făcut că nu bag de seamă, cred că am muzică dacă nu știi să dăruiești și să fii bun și să treci peste anumite lucruri. Trebuie să înțelegi că nu toți oamenii sunt dotați cu empatie. Dacă văd că primesc multă răutate, eu dau multă bunătate.”, a mai dezvăluit artista.

Fostul soț al Silviei Dumitrescu s-a sinucis

Silvia Dumitrescu a fost căsătorită în trecut cu Mircea Dumitrescu, un cântăreț pe care l-a cunoscut în perioada anilor 80. Mariajul lor a durat putin, din cauza faptului că acesta era foarte violent. Artista a fost nevoită să îi poarte în continuare numele de scenă, deoarece asa se făcuse cunoscută.

Silvia si Mircea Dumitrescu s-au indragostit la prima vedere si s-au casatorit dupa doar doua saptamani. După despărțire, Mircea Dumitrescu s-a recăsătorit de două ori, iar ambele soții s-au sinucis. Fostul soț al artistei s-a căsătorit a patra oară, iar în 2010 a decis să își pună capăt zilelor. Acesta s-a sinucis prin otravire cu antigel, chiar in propria locuinta. În prezent, Silvia Dumitrescu este căsătorită cu Florin Ochescu, iar împreună au un fiu, pe Iulian, în vârstă de 30 de ani.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton