"Pe Monica am chinuit-o cel mai mult". Aurelian Temișan a recunoscut momentele în care nu s-a înțeles cu Monica Davidescu

 Radulescu Ruxandra
.

Aurelian Temișan a recunoscut momentele în care nu s-a înțeles cu Monica Davidescu. Aurelian Temișan a fost prezent la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', prezentată de Denise Rifai și difuzată exclusiv la Kanal D, unde a răspuns cu sinceritate unor întrebări extrem de interesante despre viața sa personală. Aurelian Temișan este cântăreț și actor de film și de teatru, dar și partenerul Monicăi Davidescu de 29 de ani. Temișan a povestit momentele în care a fost ceva mai dificil în relația cu Monica.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Aurelian Temișan a recunoscut momentele în care nu s-a înțeles cu Monica Davidescu. Aurelian Temișan este unul dintre cei mai versatili artiști de pe scena românească, abordând, de-a lungul carierei sale, atât roluri în teatru, film sau musical-uri, cât și în producții de televizune. Actorul are o frumoasă relație cu actrița Monica Davidescu, cei doi iubindu-se de 29 de ani, iar împreună au o fiică adolescentă. Deși Temișan nu a absolvit o facultate de actorie, acesta a mărturisit la emisiunea lui Denise Rifai „40 de întrebări”, că cel mai bun profesor i-a fost chiar soția sa, Monica Davidescu. Acest lucru a generat și neînțelegeri între ei, despre care actorul nu a ezitat să vorbească.

monica-davidescu-7monica-davidescu-7

Aurelian Temișan a recunoscut momentele în care nu s-a înțeles cu Monica Davidescu

Aurelian Temișan a studiat canto clasic la Universitatea Națională de Muzică din București, însă când vine vorba de tainele actoriei a fost îndrumat de soția sa, actrița Monica Davidescu. Unul dintre spectacolele celebre, în care Aurelian Temișan a făcut o echipă extraordinară cu Monica Davidescu, a fost musicalul Chicago. Temișan a recunoscut în fața lui Denise Rifai că îi este recunoscător soției sale, pentru tot ceea ce partenera sa l-a învățat de-a lungul carierei.

,, Ca muncă, i se datorează 100%, ca succes, un profesor nu poate garanta succesul tău dacă tu nu ai ceva de spus pe scenă. Jos pălăria pentru felul în care a reușit să gestioneze momentele pe care nu le înțelegeam sau pe care mă încăpățânam să le înțeleg din ce îmi explica ea. Cel mai greu este să lucrezi cu omul tău de acasă, dar cu răbdare m-a făcut să înțeleg ce înseamnă fiecare replică în parte, fiecare rol pe care l-am avut de-a lungul timpului.

Citește și: Aurelian Temișan a spus totul despre scenele de sărut cu Loredana Groza, din filmul A doua cădere a Constantinopolului: „Mai mult se…”

Citește și: Mădălina Ghenea a fost hărțuită de un bărbat vreme de șase ani: „Am fost foarte speriată. Nimeni nu merită un asemenea lucru…”

Citește și: Bia Khalifa l-a denunțat pe Fulgy la Poliție, după amenințările repetate: „E greu de suportat. Nu am găsit nicio cale amiabilă'

Îi datorez Monicăi și regizorului cu care am lucrat, dar în special Monicăi pentru că pe Monica am chinuit-o cel mai mult la „Chicago', spre exemplu. După un an, când am fost sunat să intru eu în acest rol, eu nu am mai avut regizor, regizorul meu a fost Monica Davidescu. Și fiecare replică, cu intonație și cu credința în replica respectivă, le-am făcut cu ea acasă toată vara. A fost o vară faultată din punctul ăsta de vedere, dar un succes din toamnă încolo, doi ani de zile am jucat „Chicago' „, a declarat Aurelian Temișan.

Aurelian Temișan, despre povestea de iubire cu Monica Davidescu

Aurelian Temișan și Monica Davidescu sunt unul dintre cele mai apreciate și mai longevive cupluri din showbiz. Aceștia s-au îndrăgostit în urmă cu 29 de ani, iar 11 ani mai târziu s-au căsătorit. Împreună sunt părinții unei fiice, ajunsă la vârsta adolescenței. Aurelian Temișan a mărturisit în urmă cu ceva timp că între el și soția sa, Monica Davidescu, nu au existat niciodată neînțelegeri majore.

„Când ne mai certăm, certurile sunt la modul general pe profesie. Iar certurile de genul acesta înseamnă progres din punctul nostru de vedere. E normal să nu avem păreri identice, dar atât timp cât finalitatea este win-win, atunci constatăm că certurile sunt bine venite. În ceea ce privește partea casnică a certurilor, n-ai scos gunoiul la timp, ai zis că faci aia și n-ai făcut, nimicuri, dar astea nu sunt certuri.', a declarat Aurelian Temișan, potrivit Libertatea.ro.
FOTO Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton