Shayne, fiica lui Lorenzo Lamas, și Nik Richie divorțează! Erau căsătoriți de 11 ani

 Oana Pantazi
.

Actrița Shayne Lamas și bloggerul Nik Richie au anunțat că divorțează după 11 ani de căsnicie. Deși anunțul a fost făcut chiar de către soțul artistei, pe contul de Instagram, fanilor tot nu le-a venit să creadă că cei doi s-au despărțit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Shayne Lamas (35) și Nik Richie (42) au anunțat recent că divorțează, spre stupefacția fanilor, care îi considerau un cuplu extrem de sudat. Cei doi au declarat că a fost o decizie de comun acord, preocuparea lor, de acum înainte, continuând să rămână cei doi copii.

Shyne-Lamas-si-Nik-Richie-divorteaza-4Shyne-Lamas-si-Nik-Richie-divorteaza-4

Shayne Lamas și Nik Richie divorțează după 11 ani

După mulți ani de căsnicie, Shayne Lamas și Nik Richie au decis să pornească pe drumuri separate. Actrița și bloggerul au împreună doi copii și au anunțat că îi vor crește împreună, cu atât mai mult cu cât au rămas în relații foarte bune.

„Cu mare tristețe, după 11 ani împreună, am ajuns la concluzia că trebuie să divorțăm. Avem numai dragoste și respect unul pentru celălalt și vom prețui anii împărtășiți, amintirile făcute și copiii de care suntem atât de mândri.

Însă aceasta este situația: doi oameni care merg de acum pe drumuri separate. Vă rugăm să ne respectați intimitatea', a transmis Nik Richie pe contul său de socializare.

Shayne a devenit cunoscută după ce a câștigat emisiunea „Burlacul'. Actrița s-a logodit cu Matt Grant în cadrul emisiunii, dar, deși trebuia să urmeze nunta, cei doi s-au despărțit la scurt timp. Nik Richie el este cel care a inițiat site-ul The Dirty.

Citește și: Îl mai ții minte pe Lorenzo Lamas, motociclistul sexy din Renegatul? Cum arată actorul la 62 de ani, după 5 căsnicii eșuate

Citește și: Adela Popescu și-a luat bonă pentru cel de-al treilea copil: „Vine din Filipine”

Citește și: Dorina Lazăr, amintiri dureroase cu mama vitregă:„Trebuia să mă așez pe pat și mă bătea cu cureaua’/ EXCLUSIV

Citește și: Liviu Guță divorțează a doua oară. Motivul pentru care pune punct căsniciei după 1 an:’Nu mă lăsa să mă duc la copii’

Lorenzo Lamas, gest incredibil pentru fiica lui

Shayne Lamas este fiica actorului Lorenzo Lamas din a doua căsnicie, iar între tată și fiică este o relație atât de bună, încât acesta a făcut un gest rar pentru ea. Mai bine zis, Shawna Craig, cea care i-a fost actrorului soție până în 2018, a acceptat să poarte sarcina în locul lui Shyne.

La vremea aceea, Shayne Lamas și Nik Richie deciseseră să își mărească familia, însă aceasta a fost obligată să apeleze la o mamă purtătoare. După ce a pierdut o sarcină, în februarie 2014, medicii au fost nevoiţi să-i scoată uterul shyney. Drept urmare, cea de a cincea soție a lui Lorenzo Lamas, în vârstă de doar 28 de ani, a acceptat să aducă pe lume copilul fiicei soțului său, un băiețel.

Foto: Hepta, Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton