Sorin Bontea de la Chefi la Cuțite recunoaște că a început de la munca de jos: "Am lucrat la alimentară". Ce salariu avea

 Mirea Roxana
.

Sorin Bontea a fost invitat în podcastul lui Mihai Morar și a oferit detalii neștiute despre viața lui. Juratul de la Chefi la cuțite, emisiune difuzată de Antena 1, a mărturisit că a vrut să fugă în Germania după ce a terminat armata. De asemenea, Sorin Bontea a mai spus că a lucrat într-o alimentară pe când era foarte tânăr.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Sorin Bontea este unul dintre cei mai îndrăgiți bucătări de la noi. Este jurat în emisiunea Chefi la cuțite, de la Antena 1, dar a câștigat simpatia și mai multor oameni după participarea de la Asia Express.

Celebrul bucătar a fost invitat la podcastul lui Mihai Morar și a oferit detalii neștiute despre viața sa. Sorin Bontea a făcut armata, iar mai apoi, a vrut să fugă în Germania, în anul 1991.

s1-11s1-11

Am ieșit din armată, ce țară liberă? Mentalitatea era la fel, s-a schimbat după ani 2000. Am încercat atunci să fug și eu în Germania. Fratele meu a fugit, dar pe noi ne-au prins pe la unguri și ne-au dat înapoi… S-a întâmplat în 1991, după ce am terminat armata', a spus Sorin Bontea în podcastul lui Mihai Morar de pe YouTube.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fratele lui Sorin Bontea.Daniel are 59 de ani

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Sorin Bontea.Primele imagini cu femeia care-i stă alături chef-ului de 32 de ani

Citește și: Alina și Ilan Laufer, ședință foto cu gemenii lor, născuți prematur.Cum arată bebelușii la două luni

Citește și: De ce a plecat Culiță Sterp de la Survivor și cum a ajuns să se rătăcească 10 ore:„Am plâns ca un copil'

Sorin Bontea a lucrat într-o alimentară

Sorin Bontea a mai povestit că, înainte de a face armata, a lucrat într-o alimentară ca ajutor de bucătar, după care a devenit el însuși bucătar. De asemenea, acesta a mărturisit și ce salariu avea.

„Eu am trecut prin multe, eram puști, eram copil pe atunci. Am lucrat prin Piața Amzei la Gospodina și un bar, după 1990. Era genul ăla de alimentară unde te duceai și luai semipreparate. Eu lucram acolo ca bucătar. Eram tot ajutor de fapt… Am lucrat trei ani, apoi m-au trimis în armată și m-am întors și tot așa era…

Cred că ajunsesem bucătar, de la 1.500 de lei aveam vreo 2.150. Pe acolo era salariul. (…)

Și ne trimiteau să muncim chiar și în noaptea de Revelion, undeva pe la Romexpo se făcea Revelionul Tineretului. Asta era înainte de armată, pe vremea lui Ceaușescu. Eram puști și noi am fugit de acolo, am mers la Revelion', a mai spus Sorin Bontea, potrivit Libertatea.

Chef Bontea s-a îndrăgostit la prima vedere de soția lui

Chef Bontea s-a îndrăgostit la prima vedere de soția lui și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a o cuceri pe femeia ce i-a furat inima acum 32 de ani.

„Soția mea spune că mă pricep foarte bine la cuvinte, așa am cucerit-o. Am văzut-o prima oară la o petrecere și apoi am început să o curtez. La prima întâlnire i-am dus trandafiri roșii și de atunci astea sunt florile pe care i le ofer de fiecare dată, indiferent de ocazie. Pentru noi au o semnificație aparte.

Vă dați seama că i-am și gătit, era felul prin care simțeam că pot să o impresionez. I-am făcut friptură, papanași, sufleu de mere.. Știu că acum nu sună deloc interesant, dar atunci nici nu încăpea vorbă de fructe de mare, foie gras… Nici nu știam ce sunt astea. E adevărat că atunci când venea vorba de savarine, mergeam la cofetărie!’, a declarat Sorin Bontea pentru revista VIVA!

Sursa Foto: captură de ecran YouTube, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton