Smiley și Pavel Bartoș, anunț înainte de sezonul 11 Românii au Talent. Ce se întâmplă din 5 februarie

 Laciu Andreea
.

Cei de la ProTV au mai făcut o schimbare care îi va lua prin surprindere pe telespectatorii emisiunii, pe lângă venirea Alexandrei Dinu în juriu. Oficial, cel mai cunoscut show de divertisment revine pe TV cu două ediții în fiecare săptămână: luni și vineri!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sezonul 11 se anunță a fi încărcat de talente de neuitat, de români dornici să fie pe scenă și de multe surprize. Însă, de departe cea mai mare surpriză a acestui sezon, este modificarea în componența juriului.

Românii sunt pregătiți să savureze momente spectaculoase, comentariile savuroase ale juraților, dar și să admire talentul concurenților. Din păcate, pandemia a întârziat mult producția pentru sezonul 11, dar acum echipa este pregătită să ne ofere niște ediții fabuloase. Cei patru jurați din acest sezon sunt Andi Moisescu, Florin Călinescu, Alexandra Dinu și Andra.

alexandra-dinu-2alexandra-dinu-2

Vom avea parte de dansatori, cântăreți, magicieni sau sportivi talentați. Pavel Bartoș și Smiley îi încurajează și acum pe concurenți, în culise. Mai este puțin timp până când vom afla care sunt norocoșii ce au primit cel puțin 3 de DA și au ajuns în etapa următoare.

'Mi-era dor de emisiune, mi-era dor de reîntâlnirea cu oamenii faini din echipă și de cei care ne urmăresc. Vom vedea oameni simpli care vor veni să-și îndeplinească visul. Vom vedea niște numere extraordinare. Celor de acasă le confirm un lucru: Va fi așa cum vor ei să fie acest show', a anunțat Pavel Bartoș, înainte de noul sezon.

Citește și: Cum i s-a schimbat viața lui Narcis Ianău după Românii au talent: „Am fost hărțuit doar pentru că eram diferit”

Citește și: George Burcea a cunoscut-o pe mama Vivianei Sposub! Ce părere are „soacra' despre iubitul fiicei sale

Citește și: Alexandra Dinu s-a întors în România! Totul despre rolul de jurat la Românii au Talent, relația cu fiul ei și viața sentimentală: „Cred în căsătorie”/ EXCLUSIV

Smiley este pregătit pentru noul sezon al emisiunii

Și Smiley a făcut o serie de dezvăluiri despre noul sezon Românii au Talent. Ce a anunțat acum prezentatorul de la ProTV?

'Talentele care vin pe scenă sunt #unusiunu. După 11 sezoane suntem în măsură să spunem când este un sezon senzațional… iar acesta este! Încă sunt foarte multe momente care ne-au uluit și este o promisiune că veți vedea mai mult talent, mai multă unicitate pe scenă', a adăugat și Smiley.

Alexandra Dinu, noul jurat în Sezonul 11 Românii au Talent

Dacă la startul emisiunii, făcea parte din gașca juraților, alături de Andi Moisescu și Andra, iar în urmă cu doi ani revenea alături de aceștia și Florin Călinescu, în acest sezon renumitul dansator și coregraf Mihai Petre nu va face parte din echipa juriului!

Mihai Petre a părăsit masa juriului Românii au talent, iar în locul lui, la masa juriului se alătură Alexandra Dinu, o actriță cu o experiență notabilă în arta spectacolului. Smiley trece și el, temporar, din poziția de prezentator în cea de jurat la Românii au talent, asta după ce a fost nevoit să-l înlocuiască pe Andi Moisescu.

Decizia a fost luată de producători, după ce juratul a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, potrivit Click!. Smiley îl va înlocui pe Andi Moisescu în ultima parte a emisiunii.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton