Simona de la emisiunea Mireasă pentru fiul meu este însărcinată. Cine este tatăl copilului

 Stamen Diana
.

Veste mare pentru fanii emisiunii MPFM, fosta concurentă Simona este însărcinată. Va deveni mamă pentru prima dată, iar pe tatăl bebelușului l-a cunoscut pe Facebook.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Simona de la MPFM este însărcinată și este în culmea fericirii. Fosta concurentă nu și-a găsit jumătatea în show-ul matrimonial de la Antena 1, însă a reușit să-și facă o relație stabilă după ce a părăsit competiția. Pe una dintre rețelele de socializare, viitoarea mămică a anunțat că este gravidă.

Simona de la MPFM este însărcinată (2)Simona de la MPFM este însărcinată (2)

Fosta concurentă nu-și mai încape în piele de fericire de când a aflat că va fi mamă. Simona de la MPFM este însărcinată pentru prima dată. Ea a dat vestea cea mare chiar de ziua ei de naștere.

'Vă mulțumesc din suflet pentru urări și pentru gândurile bune. Vă doresc tuturor să aveți parte înzecit de sănătate și ani fericiți! Anul acesta pentru noi predomina cifra 3. (33/33 in curând vom fi 3 🤰🏻). Dumnezeu ne-a oferit cel mai frumos cadou : în curând vom deveni parinti!🙏👨‍👩‍👧❤️❤️❤️', a scris fosta concurentă de la show-ul matrimonial.

Citește și: Raluca Bădulescu s-a îndrăgostit la prima vedere de soțul ei! Cum a rezistat căsnicia 12 ani: „Sunt un om radical'/ EXCLUSIV

Citește și: Fiica vitregă a lui Gornel Galeș a trecut printr-o dramă cumplită!„Eram însărcinată în trei luni când s-a întâmplat…'

Citește și: Daniela, iubita lui Culiță Sterp, despre plecarea lui la Survivor:„Primele două nopți…'

Citește și: Daria Radionova, mesaj tăios pentru Bianca Drăgușanu: „A încercat intenționat să mă doboare'

Cine este tatăl copilului

Simona de la MPFM este însărcinată și este mai fericită ca niciodată. Ea s-a căsătorit cu tatăl copilului ei în 2019, iar aceștia s-au cunoscut pe Facebook. Se pare că toate au mers ca pe roate între ei, pentru că urmează să devină părinți.

'Da, am o relaţie. Ne cunoaştem de prin octombrie. Da, m-a contactat el pe Facebook. La început, nu m-a prea atras. Nu am vrut să ies cu el, însă apoi ne-am întâlnit pe stradă şi am început să ieşim împreună. Suntem împreună de vreo lună şi jumătate', a declarat Simona la Antena Stars, în urmă cu mai mulți ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton