Serialul Clanul revine cu sezonul 2, din 19 februarie. Ce schimbări aduce noul capitol

 Dumitrache Laura
.

Serialul Clanul, difuzat pe PRO TV, revine cu sezonul 2. Telespectatorii peliculei vor avea parte de noi momente surprinzătoare. Producția a anunțat că noul sezon al serialului va începe pe 19 februarie, în fiecare duminică. Primul sezon s-a încheiat cu mari emoții, dar noul capitol anunță schimbări majore.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Clanul, serialul care i-a cucerit pe telespectatori revine pe micile ecrane cu un nou capitol. Lupta din mafie și poliție continuă, iar publicul va fi tot mai greu de convins că știu tot adevărul și își pot alege tăbăra din care să facă parte. PRO TV a anunțat când va avea loc premiera celui de-al doilea sezon al serialului Clanul.

Tudor & DavidTudor & David

Mulți dintre fanii serialului sunt nerăbdători să urmească cel de-al doilea sezon și să afle ce se va întâmpla cu personajele. Așadar, multe dintre întrebări își vor găsi răspunsurile,iar cei de acasă vor descoperi noi intrigi.

Citește și:Ce spune Anghel Damian despre sezonul 2 al serialului Clanul, de la PRO TV: „Depinde doar de…”

Citește și:Denis Hanganu, protagonistul din ,,Clanul”, a devenit actorul anului 2022! Ce alte vedete au fost premiate la Gala I Success Bucharest Edition

Citește și:Damian Drăghici a slăbit 70 de kilograme. Ce dietă ține și la ce alimente a renunțat: 'Puteam să trăiesc doar din zahăr'

Citește și:Nicolae Botgros plânge și acum pierderea soției sale, Lidia Bejenaru. Dezvăluiri din timpul căsniciei: „Ea nu mă lăsa nici să tai pâinea'

Serialul Clanul revine cu sezonul 2, din 19 februarie

Veste bună pentru fanii serialului Clanul, de la PRO TV. Pelicula revine pe micile ecrane cu cel de-al doilea sezon și noi intrigi. Telespectatorii vor avea parte de noi surprize din partea personajelor preferate. Primul sezon s-a încheiat cu o serie de emoții pentru Magda și Vera, care au pierdut tot ce iubeau mai mult. Noul sezon se anunță a fi unul incendiar.

„Suntem foarte entuziasmați să împărtășim noutățile despre sezonul doi din serialul Clanul. Primul sezon a avut un succes enorm, atât din punctul de vedere al audienței, cât și al criticilor așa că nu vom dezamăgi cu noul sezon. CLANUL, sezonul 2, va fi ultima piesă din grila noastră de primăvară, după lansarea Survivor, Românii au talent, Las Fierbinți și Șef sub acoperire, așa că îi invităm pe telespectatori să-l urmărească exclusiv pe PRO TV și VOYO', a spus Antonii Mangov, Programming Director PRO TV, înainte de începerea celui de-al doilea sezon.

Serialul Clanul, succes peste hotare

Clanul, serialul care a reușit să fie în topul preferințelor române, a ajuns faimos peste hotare. Din data de 9 ianuarie, primul sezon din clanul a fost difuzat în prime-time, pe postul bTV, una dintre televiziune de top din Bulgaria.

Unul dintre obiectivele companiei noastre, pe termen lung, este de a dezvolta ficțiunea locală și tocmai de aceea am făcut investiții puternice în această direcție. Nu este prima dată când un serial PRO TV ajunge să fie de interes internațional. Iar aceasta este o altă validare a calității producțiilor noastre de ficțiune, atât din punctul de vedere al telespectatorilor, cât și din perspectiva criticilor. Sperăm ca serialul Clanul să beneficieze de același succes și în alte piețe și să fie un început pentru cât mai multe reușite', a declarat Antonii Mangov, Programming Director.

Actorii principali ai serialului Clanul sunt în culmea fericirii

Denis Hanganu și Marian Olteanu, actorii care îi interpretează pe Tudor Achim și David Pribeagu, în serialul Clanul s-au declarat fericiți după ce au aflat că serialul va fi difuzat în Bulgaria. Cei doi sunt recunoscători că munca lor este recunoascută la nivel internațional.

Este o veste uriașă. Nu face decât să aducă serialului o popularitate internațională și, în același timp, să valideze și mai tare munca titanică a întregii echipe care a făcut posibilă realizarea acestui proiect. Dar și interesul crescut al românilor pentru serialul Clanul. Sper din suflet să aibă o vizibilitate mare și în Bulgaria. Nu e deloc puțin lucru faptul că serialul nostru atrage atât de multă atenție după doar un sezon de difuzare. E un plus pentru România. Închei prin a-mi exprima bucuria sinceră că se va difuza și în Bulgaria fiind foarte curios de feedbackul lor ulterior', a spus Denis Hanganu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton