Horoscop 28 ianuarie 2023. Zodiile aflate la răscruce de drum

 Ifrim Georgiana
.

Potrivit previziunilor astrale, majoritatea nativilor au parte de schimbări importante. Taurii trebuie să ia o decizie pe plan sentimental, Racii se confruntă cu o stare de oboseală, iar Scorpionii își lasă la iveală ltura sentimentală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 28 ianuarie 2023. Berbec

Astăzi, Berbecii au parte de discuții sincere. Nativii își deschid sufletul cu privire la unele nemulțumiri personale și scapă de poverile emoțională. Unele momente vor fi relativ tensionate, însă aceștia trebuie să evite să se încarce cu energie negativă.

Horoscop 28 ianuarie. Taur

Taurii trebuie să ia o decizie pe plan sentimental. Nativii sunt puși în situația de a alege să rămână într-un parteneriat și să se implice în totalitate sau să-și vadă de drumul lor. Astrologii le recomandă să discute cu persoanele apropiate și să facă prima mișcare când sunt cu adevărat pregătiți.

Horoscop 28 ianuarie. Gemeni

Gemenii se bucură de timpul liber pentru a petrece timpul cu prietenii și partenerul de cuplu. Ziua se anunță destul de relaxantă, fără mari responsabilități. Potrivit previziunilor astrale, nativii acestei zodii sunt feriți de orice situație neplăcută.

Horoscop 28 ianuarie 2023. Rac

Racii se confruntă cu o stare de oboseală cronică și nu reușesc s-și îndeplinească obiectivele pe care și le propun. Nativii le recomandă să-și acorde un moment de repaus și să-și încarce bateriile. Buna organizare îi va ajuta în următoarea perioadă.

Citește și: Câți bani primește lunar Larisa Iordache de la statul român. De ce s-a retras din gimnastică: „24 din 24 stăteam stresată şi…'

Citește și: Românii cu venituri mici vor primi un ajutor de la stat de 1.400 de lei, pentru plata facturilor

Citește și: Anca Neacșu a înaintat din nou actele de divorț, după ce instanța i-a respins cererea: „N-am mai trecut niciodată prin așa ceva'

Citește și: „Sper să reluăm relația și să ne căsătorim'. Alex Dobrescu vrea să se împace cu Cristina Cioran. I-a luat actriței inel

Horoscop 28 ianuarie 2023. Leu

Leii trebuie să fie prudeți cu persoanele noi din viața lor. S-ar putea ca cei bunăvoitori să nu aibă cele mai sincere intenții. Astrologii le recomandă nativilor să fie mai rezervați când vine vorba despre aspecte intime.

Horoscop 28 ianuarie 2023. Fecioară

Fecioarele trebuie să ia o decizie cu privire la o investiție importantă. Nativii riscă să-și piardă stabilitatea financiară, iar acest lucru le provoacă multă anxietate. În egală măsură, sunt conștienți că este momentul oportun să facă achiziția la care visează de ceva vreme.

Horoscop 28 ianuarie 2023. Balanță

Balanțele o duc extraordinat pe toate planurile. Nativii sunt împăcați cu ei înșiși și se iartă pentru acțiunile făcute în trecut. Următoarea perioadă va fo dedicată complet dezvoltării personale și planurilor de lungă durată.

Horoscop 28 ianuarie 2023. Scorpion

Scorpionii își lasă la iveală latura sentimentală. Nevoia de afecțiune va fi din ce în ce mai prediminantă în cazul acestor nativi. Potrivit previziunilor astrale, răbdarea îi va ajuta să consolideze un parteneriat frumos și de lungă durată.

Horoscop 28 ianuarie 2023. Săgetător

Săgetătorii sunt mai deschiși să încerce noi experiențe. Nativii lasă deoparte timiditatea și se remarcă în noi cercuri sociale. Schimbarea lor de atitudine va fi observată și apreciată de cei din jur.

Horoscop 28 ianuarie 2023. Capricorn

Capricornii au ajuns la o răscruce de drumuri. Nativii nu se mai simt împliniți și vor să facă o suită de schimbări majore în următoarea perioadă. Astrologii le recomandă să ia în calcul  consecințele acțiunilor lor.

Horoscop 28 ianuarie 2023. Vărsător

Vărsătorii sunt binedispuși și au o energie debordantă. Astăzi va fi ziua planurilor spontane și a ideilor îndrăznețe. Momentele petrecute cu partenerul de cuplu îi va impulsiona pe nativi să-și dorească să facă un pas important.

Horoscop 28 ianuarie 2023. Pești

Zi conflictuală pentru Pești. Relația de cuplu traversează un moment de cumpănă, iar nativii simt că libertatea le este îngrădită. Astrologii le recomandă să apeleze la dialog deschis.

Sursa foto: Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton