Sergiu, tăticul călăreț care a vândut casa primită de Cătălin Moroșanu, reținut de Poliție. Ce acuzații grave i se aduc

 Miniosu Alexandra
.

Sergiu, cunoscut ca tăticul călăreț care a vândut casa primită de Cătălin Moroșanu, a fost reținut de Poliție. Tânărul din Iași a ajuns pe mâinile oamenilor legii și a fost prezentat în fața judecătorilor. Bărbatului i se aduc mai multe acuzații grave și a fost plasat sub control judiciar. Iată ce fapte a comis bărbatul, cu ceva timp în urmă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Sergiu, cunoscut drept tăticul călăreț care a vândut casa primită de Cătălin Moroșanu, a fost reținut de Poliție. Bărbatul a fost săltat de oamenii legii, miercuri, fiind acuzat de fapte grave. După ce au reușit să-l prindă, polițiștii ieșeni l-au prezentat în fața judecătorilor. Aceștia din urmă au decis plasarea tânărului sub control judiciar.

sergiu-taticul-calaret-3sergiu-taticul-calaret-3

Potrivit bzi.ro, Poliția l-a reținut pe Sergiu după ce acesta a făcut scandal și a lovit un bărbat. Tânărul, cunoscut drept tăticul cântăreț care a vândut casa pe care i-o oferise Moroșanu, a fost acuzat de violență, dar și de alte infracțiuni. Acesta a ajuns miercuri pe mâinile polițiștilor, iar ulterior a fost prezentat în fața judecătorilor. Atunci a fost decisă plasarea sub control judiciar.

Citește și: Moroșanu, dezamăgit de Sergiu, tăticul călăreț pe care l-a ajutat cu 43.000 de euro:”S-a întors la sărăcie”

Citește și: Cătălin Moroșanu se oferă să îl ajute pe tânărul din Iași, care a venit călare la maternitate:”O poveste care trebuie să ne fie exemplu în aceste zile. Nu banii sunt totul în viață”

Citește și: Augustin Viziru, despre relația cu fratele său, Lucian:”Drumurile noastre s-au separat”

Citește și: Cine e Nea Cornel, românul care l-a bătut pe Vladimir Putin cu mâinile goale:”Am curaj să mă lupt și acum”

Sergiu, tăticul călăreț care a vândut casa primită de Cătălin Moroșanu, reținut de Poliție

Potrivit sursei citate, Sergiu, pe numele lui complet Sergiu Ciobotariu, era în zona Cicoarei, alături de frații lui, în ziua cu pricina. Unul dintre frații lui și-ar fi adus aminte de un conflict pe care l-a avut cu un alt bărbat, acum ceva timp. Astfel, ruda tăticului călăreț i-a cerut ajutorul pentru „a-i da o lecție' celuilalt bărbat.

Iar asta nu e tot! Ulterior, împreună cu ei a mai venit un bărbat. Apoi, cei trei s-ar fi înarmat cu topoare și bâte, trecând apoi la atac. Aceștia ar fi intrat în curtea victimei și l-ar fi lovit pe bărbat chiar în curtea lui. Din fericire, vecinii s-au sesizat și au intervenit la timp.

Ce acuzații grave i se aduc

În urma faptelor lor, Sergiu Ciobotariu și fratele lui au fost reținuți de Poliție. Acum, oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe. Purtătorul de cuvânt al IPJ Iași a transmis că cercetările arată că trei bărbați ar fi tulburat ordinea și liniștea publică, iar mai apoi ar fi bătut un bărbat. Totul s-a petrecut pe 26 februarie, anul acesta.

„Polițiștii Secției nr. 6 Poliție Iași efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe. Din cercetări a rezultat faptul că, la data de 26 februarie a.c., trei bărbați ar fi tulburat ordinea și liniștea publică în timp ce s-ar fi aflat în curtea unui imobil, iar apoi pe o stradă din Municipiul Iași, și ar fi agresat un bărbat.

În baza probatoriului administrat în cauză, doi dintre bărbații bănuiți de comiterea faptelor, au fost reținuți de polițiști la data de 02 martie a.c., iar cel de-al treilea este căutat. Cercetările continuă', a transmis Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

În urma loviturilor încasate, victima are nevoie de 20 de zile de îngrijiri medicale. De altfel, nu e prima oară când tăticul călăreț din Iași are probleme cu legea. Anul trecut, în mai, el a fost oprit de Poliție, în trafic. Bărbatul era la volanul unei mașini, deși nu deținea permis de conducere.

Tăticul călăreț a renunțat la casa primită din donații

Acum aproximativ doi ani, Sergiu se mutase în casa pentru care sute de oameni au donat bani. Cel care luase atunci inițiativa fusese Cătălin Moroșanu, impresionat de povestea lui.

Sergiu Ciobotariu a devenit cunoscut în țară după ce a mers la maternitate, la soția lui, călare pe un cal. Bărbatul și restul familiei lui locuiau într-o baracă extrem de mică. În semn de solidaritate, mai mulți oameni au decis să-l ajute să se mute într-o casă mai spațioasă.

Însă, după ceva timp petrecut în casa primită din donații, Sergiu a decis să o vândă. Asta cu toate că în contractul de vânzare-cumpărare există o clauză conform căreia locuința nu poate fi înstrăinată vreme de cinci ani. Ulterior, tânărul a hotărât să o închirieze până când va putea fi achiziționată de altcineva.

Sursă foto: Arhivă, Captură ecran, bzi

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton