Cine este Grațiano Dinu de la Dancing on Ice. A studiat kinetoterapia

 Martin Lorena
.

Cine este Grațiano Dinu de la Dancing on Ice. Un nou show este pe cale să înceapă la Antena 1. Este vorba despre o competiție cu totul specială, difuzată live, cu și despre dans. Nouă vedete, alături de profesioniști, vor încerca să obțină cele mai mari note. Sore se numără printre cei care au acceptat provocarea și face echipă cu Grațiano Dinu. Iată cine este el!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Grațiano Dinu de la Dancing on Ice. Sore este una dintre vedetele care au acceptat provocarea Antenei 1. Aceasta va participa la cel mai nou show cu și despre dans, alături de Grațiano Dinu. Tânărul este pregătit să o ajute pe cântăreață să obțină cele mai mari note. Iată cine este el!

Gratiano-Dinu-1Gratiano-Dinu-1

Tânărul este din Galați, oraș în care a absolvit și Facultatea de Sport, specializarea Kinetoterapie și motricitate specială. Iată mai multe detalii despre Grațiano Dinu de la Dancing on Ice.

Citește și: Antena 1 lansează show-ul Dancing on Ice – Vis în doi.Ce presupune formatul emisiunii

Citește și: Ce vedete participă la Dancing on Ice – Vis în doi, de la Antena 1.Au început deja antrenamentele

Citește și: Irinel Columbeanu, adevărul despre relația dintre Monica și șoferul Ricky Martin.S-a spus că au fost amanți!

Citește și: Andreea Tonciu l-a atacat dur pe Emil Rengle, după eliminarea de la Survivor: „E un îmbârligator, un minicinos

Cine este Grațiano Dinu de la Dancing on Ice

Cine este Grațiano Dinu de la Dancing on Ice. Sore și Grațiano Dinu vor forma una dintre cele nouă echipe prezente la competiția Dancing on Ice. Dacă cântăreața este cunoscută de publicul larg, despre partenerul său nu se știu la fel de multe detalii. El este originar din Galați și a studiat kinetoterapia. A ales acest drum în viață deoarece mama sa este antrenoare de patinaj artistic.

'Abia așteptam să pot vorbi despre faptul că primăvara aceasta o voi petrece dansând pe gheață. Dancing on ice: Vis în doi chiar îmi împlinește un vis, pentru că în copilărie mă vedeam prințesa gheții. Eu sunt o fire foarte competitivă și mă dăruiesc cu tot sufletul atunci când pornesc un proiect. Misiunea mea va fi să îndeplinesc un vis, iar pentru asta primit să învăț să fac prize spectaculoase, piruiete și să valsez elegant.Totul pe patine', a spus Sore despre competiție.

Ștefan Bănică și Irina Fodor vor prezenta emisiunea

Cine este Grațiano Dinu de la Dancing on Ice. Ștefan Bănică și Irina Fodor vor putea fi văzuți împreună la Antena 1, începând cu 5 martie 2022, ora 20:00. Amândoi au fost foarte entuziasmați de oportunitate, cântărețul mărturisind că apreciază echipa din care face parte.

Mă bucur că încep un proiect nou în televiziune și că voi lucra cu echipa cu care am mai lucrat ani buni, tot în televiziune. Îmi place că fac parte dintr-o emisiune care se realizează pentru prima oară în România, Dancing on Ice – Vis în doi, pe care o voi prezenta alături de Irina Fodor. O emisiune extrem de ambițioasă, ținând cont de dificultatea pe care o întâmpină concurenții, care dansează în timp ce patinează. Plus că, după mulți ani, iată, în sfârșit, o emisiune live, cu totul altceva față de o emisiune înregistrată. Adrenalina va fi mult mai mare și responsabilitatea asemenea. Și, chiar dacă am facut peste 100 de emisiuni în direct, timp de 4 ore, recunosc că tot am emoții. Ne vedem la Dancing on Ice – Vis în doi, live, sâmbătă (5 martie), de la ora 20.00, la Antena 1.’, a spus el.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton