Serghei Mizil și Mădălin Voicu, neînțelegeri fără sfârșit: „A îmbătrânit urât”

 bogdan.galca
.

Neînțelegerile dintre Serghei Mizil (68 ani) și politicianul Mădălin Voicu (69 ani) par să nu se fi terminat nici în prezent, după ce au renunțat la prietenia lor veche de câteva decenii. Vedeta tv nu are o părere bună nici despre clasa politică actuală, despre care spune că „nu mai există nici stânga, nici dreapta'.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții', cu Gojira, Serghei Mizil a vorbit deschis despre situația politică de astăzi, dar și despre fostul său prieten, Mădălin Voicu. Politicianul este cel care și-ar dori totuși împăcarea. 

„A îmbătrânit urât. L-a marcat prostia asta să-l bag în politică. Toți oamenii când ajung pe niște funcții o iau razna. Toți vor mașini, aghiotanți, putere. Eu nu mi-am dorit niciodată chestii, nu am muncit niciodată (…)', a afirmat vedeta tv.

Serghei Mizil nu a ezitat să-și spună părerea despre congresul PNL care a avut loc în septembrie, la care a fost ales noul președinte al partidului și la care au participat 5.000 de delegați din toată țara.

„Mie nu-mi venea să cred că au putut să se bată la propriu pe bani și pe funcții la nivelul ăsta, după 30 de ani de la Revoluție (….) Cum se mută de la un partid la altul, că nu există stânga sau dreapta', a mai continuat fiul fostului lider comunist Paul Niculescu-Mizil, al doilea om ca importanță în stat după dictatorul Nicolae Ceaușescu.

„Parlamentul a devenit un loc unde (n.r. politicienii) se bat, se scuipă, se-njură, se huiduie. Congresul a fost o chestie de maidan, să mănânce mici afară, să intre înăuntru și să spună că închid tot, că închid școlile (…) Să ajungi într-o țară unde se calcă lumea de foame și președintele să le recomande oamenilor să joace golf, care e cel mai scump sport?', a spus Serghei Mizil la podcast.   

Tot în luna septembrie, președintele Klaus Iohannis a transmis că „golful se poate practica la orice vârstă', după ce a participat la un eveniment pe terenul de golf de la Pianu de Sus, județul Alba, primul teren privat de golf din România. Investiția în echipament poate să ajungă la câteva mii de euro.

În România, mai sunt terenuri de golf în Teleac, jud. Alba, Cluj-Napoca, jud. Cluj, Sânpaul, jud. Cluj, București, Potigrafu, jud. Prahova, Breaza, jud. Prahova și Ineu, judeţul Bihor.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton