Cele mai invidioase zodii! Duc rivalitatea la extreme

 Iacob Antonia
.

Cele mai invidioase zodii! Există oameni care devin rapid geloși pe ceilalți din jurul lor, mai ales când acele persoane au parte de o reușită în viață. Acest tip de invidie provine din neîncrederea în propria persoană. Genul acesta de oameni îți doresc tot binele din lume, dar, în realitate, acestea sunt doar vorbe goale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cele mai invidioase zodii! Persoanele din această categorie sunt geloase în momentul în care cineva se descurcă mult mai bine. Oamenii aceștia sunt în mod constant nemulțumiți cu viața pe care o au, iar fericirea celor din jurul lor le aduc nefericire.

De obicei, persoanele invidioase gândesc în felul următor: dacă eu nu pot, n-ar trebui să poată nici alții. Astrologia spune că unii dintre noi suntem mai înclinați spre a fi geloși, așa că vă prezentăm topul celor mai invidioase zodii. Iată cine se află pe primul loc!

Cele mai invidioase zodii! Berbec

Berbecul este ‘parșivul’ zodiacului! Nativii acestei zodii își cunosc foarte bine interesele și știu cum să obțină ce vor, însă pot deveni invidioși pe cei cu o situație mai bună decât a lor. Sunt în stare de orice și nu se simt deloc bine când oamenii din jurul lor au succes. Au șanse foarte mari să fie impulsivi și ar trebui să fie atenți înainte de a reacționa. Mai mult de atât, nu ar trebui subestimați.

Citește și: Horoscopul lunii noiembrie 2021. Probleme în dragoste pentru zodii

Citește și: Cum sunt afectate zodiile de Luna Nouă în Scorpion, pe 4 noiembrie 2021

Citește și: Cine este Alina Elena Tiliță de la Puterea Dragostei. Locuiește în Roma

Citește și: Ce mesaj a primit Iulia Albu de la mama ei, după ce a văzut-o la Asia Express: „A fost prima oară când…”

Cele mai invidioase zodii! Fecioara

Fecioara se numără printre cele mai predispuse la a cădea în capcana sentimentului oribil numit invidie, cu toate că are un suflet nobil și bun. Știu ce își doresc de la viață și mereu își vor îmbogăți și perfecționa abilitățile. Astrologii susțin că Fecioarele invidiază oamenii pentru aspectul fizic, sănătatea, relațiile sau averea lor. Intervin probleme majore atunci când altcineva este mult mai bun decât ele.

Cele mai invidioase zodii! Scorpion

Scorpionul se află în topul celor mai invidioase zodii. Sunt capabili de orice, fără să le pese de cei din jurul lor. Acești nativi nu vor descoperi sub nicio formă să găsească fericirea în reușitele altora. Scorpionii își petrec compania în preajma celor care sunt gata să le satisfacă mofturile și capriciile.

Vor să fie mereu pe primul loc, deși uneori creează nervozitate şi ură incontrolabilă. Cu toate că sunt răsplătiți pentru munca lor, tot sunt invidioși pe ceilalți.

Cele mai invidioase zodii! Vărsător

Vărsătorii sunt considerați răutăcioşi, egoişti şi destul de invidioşi. Mai mult de atât, acești nativi nu vor aprecia niciodată eforturile celorlalți. Sunt competitivi, dar nu vor avea prieteni printre colegii de la muncă. Vărsătorii vor să iasă în evidență, așa că nu se vor bucura de succesul oamenilor din jurul lor.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton