Șerban Huidu, după ce a fost acuzat de Mihai Morar că a încercat să-i saboteze cariera: „Informația cu negocierea nu e reală”

 Ifrim Georgiana
.

Șerban Huidu, prima reacție după ce a fost acuzat de Mihai Morar că a încercat să-i saboteze cariera. Invitat la un podcast, prezentatorul TV a vorbit despre începuturile sale în radio, pe vremea când lucra „Radio Contact'. Acesta l-a acuzat pe Șerban Huidu că ar fi fost dispus să facă orice compromis pentru activitatea sa profesională și s-a arătat deranjat de atitudinea pe care a adoptat-o, la acea vreme, față de colegii săi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În urma acestor acuzații, Șerban Huidu a avut o reacție succintă pe rețelele de socializare. Acestuia i s-au adresat mai multe reproșuri, între care și faptul că i-ar fi tratat pe Mihai Morar și pe Daniel Buzdugan ca pe o amenințare. Mai mult, fostul prezentator de la „Cronica Cârcotașilor' a fost învinuit pentru desființarea „Radio Contact', pentru a pune bazele propriului matinal. În 2004, Mihai Morar și Daniel Buzdugan au cunoscut un succes răsunător datorită matinalului „Radio 21', devenind un reper în programele matinale.

serb-9serb-9

Șerban Huidu, prima reacție după ce a fost acuzat de Mihai Morar că a încercat să-i saboteze cariera. Prezentatorul TV a susținut că  fostul prezentator de la „Cronica Cârcotașilor' nu reușea să-și stăpănească propriul orgoliu, iar „înțepăturile' au început odată ce a simțit că-și face loc competiția.

Citește și: Motivul pentru care Șerban Huidu refuză să mai fie prezentator TV:„Trebuie să mai demonstreze și alții'

Citește și: Cum a început relația dintre Giulia Anghelescu și fratele lui Șerban Huidu, Vlad:„Obosiți de la prea multă iubire'

Citește și: Ce bine arată Harrison Ford la 80 de ani!Starul din Indiana Jones, apariție de senzație pe străzile din West Hollywood

Citește și: Sharon Stone are o nouă tumoră, la 64 de ani:”Un fibrom mare ce trebuie extirpat”

Șerban Huidu, prima reacție după ce a fost acuzat de Mihai Morar că a încercat să-i saboteze cariera

Pe rețelele de socializare, Șerban Huidu a postat un mesaj referitor la acuzațiile care i s-au adus din parte lui Mihai Morar. Fondatorul „Cronicii Cârcotașilor' a susținut că omul de televiziune ar fi știut despre schimbarea care avea să se producă la „Radio Contact'.

„Buzdugan a fost singurul care a știut de schimbarea de la Contact. A lucrat o lună, după care nu a mai răspuns la telefon. (…) Informația cu negocierea nu e reală. Îmi place că la 20 de ani de atunci încă se vorbește de mine. Salutare băieți', a reacționat Șerban Huidu, pe pagina sa de pe platforma socială Facebook.

Șerban Huidu: „Orgoliul lui era nelimitat'

Într-un podcast recent, Mihai Morar a susținut că Șerban Huidu ar fi vinovat pentru desființarea postului privat de radio, astfel încât să-și lanseze propriul radio. Acesta a mai declarat că fostul său coleg ar fi avut un „orgoliu nelimitat', fiind extrem de dedicat profesiei sale.

„Tot respectul meu pentru Șerban Huidu. Repect pentru tot ce a făcut în radio și cu „Cronica Cârcotașilor'. Nu mi-a plăcut chestia de a construi ceva dărâmând. Intri în studioul „Radio Contact ', îl distrugi și îți lansezi radioul. Nu cred în asta. (…) Este treaba pe care a făcut-o Șerban Huidu și i-o spun și lui în față. El iubea atât de radio-ul, încât orgoliul lui era nelimitat. Când a văzut o amenințare în Buzdugan și Morar, au început înțepăturile. Noi eram „Buzdugan și măgarul', noi copiam glumele' , a declarat Mihai Morar, într-un podcast.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton