Elena Gheorghe, despre căsnicia cu Cornel Ene: „Relația noastră rezistă datorită...”

 Ifrim Georgiana
.

Elena Gheorghe, despre căsnicia cu Cornel Ene. Artista și soțul ei trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de 20 ani și au împreună doi copii superbi. Recent, celebra cântăreață a făcut câteva dezvăluiri despre secretele unui mariaj de succes, mărturisind, în spirit de glumă, că ingredientul unei căsnicii reușite este „mămăliga quattro formaggi'. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

La 37 de ani, Elena Gheorghe se bucură de o carieră de succes și de o familie împlinită. Și-a cunoscut soțul în urmă cu 20 de ani, iar cei doi se înțeleg la fel de bine ca în prima zi. Căsătoria a avut loc în anul 2011, iar în același ani a venit pe lume și primul copil al cuplului, un băiețel pe nume Nicholas Răzvan. În 2017, aceștia au fost binecuvântați cu o fetiță, pe nume Amelie Nicole. Într-un interviu recent, frumoasa cântăreață a dezvăluit secretul unei căsnicii de succes, având în vedere că îl cunoaște pe soțul ei de mai bine de două decenii.

ele-9ele-9

Elena Gheorghe, despre căsnicia cu Cornel Ene. Artista a mărturisit că îl răsfață pe soțul ei cu diferite preparate culinare, fiind ingredientul-cheie al unui mariaj reușit și armonios. Cu toate acestea, cei doi nu se dau în vânt după rețete sofisticate, ci preferă mâncărurile mai simple și ușor de preparat.

Citește și: Ce sacrificii a făcut Elena Gheorghe pentru noua ei melodie, „Topește-mă de tine':„Nu a fost ușor. Am mâncat 50 de kg de…'

Citește și: Ce dietă ține Elena Gheorghe, pentru a se menține la 50 de kilograme:”Nu mă pot lăsa de tot de…” / EXCLUSIV

Citește și: Ce probleme are Amna la coloană. Artista nu se simte bine:'S-a îngroșat gluma'

Citește și: Ileana Sterp, umilită de un medic pentru că a întârziat la consultație:„A ieșit la mine și a început să zbiere, să se…'

Elena Gheorghe, despre căsnicia cu Cornel Ene

În spirit de glumă, celebra cântăreață a mărturisit că secretul căsniciei cu Cornel Ene stă în „mămăliga quattro formaggi'. Pentru cei care doresc să-și întemeieze o relație frumoasă și de lungă durată, artista a dezvăluit și rețeta pas cu pas.

„Faci mămăliga frumos pe foc, după care pui niște brânzeturi, le amesteci. Eu am anumite brânzeturi: mozzarela, brânză de burduf, brânză de oaie și telemea de vacă. Le amesteci frumos, pui un strat mămăligă, un strat brânzeturi, un strat mămăligă și tot așa, iar deasupra pui parmezan. După aceea te iubește bărbatul. Ăsta este secretul. Deci relația noastră rezistă datorită mămăligii quattro formaggi', a declarat Elena Gheorghe, potrivit ego.ro.

„Nu pot să nu îi îndeplinesc dorințele'

Elena Gheorghe a mărturisit că îl răsfață pe soțul său cu diferite preparate culinare. Aceasta a recunoscut că nu excelează la capitolul deserturi, însă are grijă să-și surprindă pe Cornel Ene cu felul de mâncare preferat, respectiv mămăliga „quattro formaggi'.

Pentru că soțul ei este aromân, cântăreața a ținut să sublinieze că acest preparat nu este specific gastronomiei acestei minorități etnice.

„Este cel mai drăguț. Ce să fac? Îi fac de toate că nu l-ai întrebat și dacă îi gătesc. Bine, prăjituri, nu prea, dar să știi că îi fac mămăliguță quattro formaggi. Pentru că este preferata lui. Nu pot să nu îi îndeplinesc dorințele. Nu e readaptată, adică quattro formaggi că este cu patru tipuri de brânză. Nu este machedonească', a adăugat cântăreața, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton