Ce semnificație au bijuteriile pe care Kate Middleton le-a purtat de Ziua Commonwealth-ului. Ducesa și-a arătat solidaritatea față de Ucraina!

 Dumitrache Laura
.

Kate Middleton s-a alăturat familiei regale la slujba anuluală de Ziua Commonweath-ului de la Westminster Abbey. Ducesa de Cambridge a fost surprinsă purtând o rochie de culoare albastră Catherine Walker, care reflecta una dintre culorile drapelului Commonwealth-ului. De asemenea, Kate a purtat și un set de bijuterii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Kate s-a alăturat luni Prințului William, Prințului Charles, Camilley, Ducesei de Cornwall și verisoarei Reginei Elisabeta, Prințesa Alexandra, la Comonwealth Day Service de la Westminster Abbey. Pentru această ocazie, Ducesa de Cambridge a purtat o ținută incredibilă. Kate a optat pentru o rochie din crepon de lână cu guler de catifea și mătase.

FWROFWRO

Kate Middlenton continuă să-și arate sprijinul pentru poporul Ucrainean. În urmă cu câteva zile, Prințul William și Kate Middleton au strâns donații și au lăsat multe mesaje de susținere pentru Ucraina și cetățenii săi.

Citește și: Cum s-au îmbrăcat Kate Middleton și Prințul William la cea mai recentă apariție.Ce semnificație au florile purtate în piept

Citește și: Ce secret ascunde rochia purtată de Kate Middleton la premiera James Bond.Mesajul din spatele țiutei

Citește și: Natalia Duminică, eliminată de la Survivor:”Mi-e atât de greu să mă despart de voi”

Citește și: Cum au reacționat fetele lui Pepe când au aflat că vor avea un frățior:„Dumnezeu le așază cum știe el mai bine'

Ce semnificație au bijuteriile pe care Kate Middleton le-a purtat de Ziua Commonwealth-ului

Kate Middleton și Prințul William au participat la Ziua Commonwealth-ului, alături de Prințul Charles, Camilla și verișoara Reginei Elisabeta, Printesa Alexandra. Evenimentul a avut loc la Westminster Abbey, iar Kate a atras atenția cu ținuta sa. Ducesa de Cambridge a purtat o ținută albastră de la Catherine Walker & Co. Kate a ales o rochie din crepon de lână cu guler de catifea și mătase. Această ținută s-a asortat cu o pălărie și o perche de mănuși.

Kate a purtat și un set de bijuterii cu o semnificație importantă. Cercetii și colierul ei păreau a fi un mesaj subtil de sprijinire a Ucrainei. Ducesa de Cambridge a purtat bijuterii din safir și diamant, fiind aceleași piese pe care le-a purtat în octombrie 2022. La acea vreme, Ducii de Cambridge s-au întâlnit cu președintele Volodimir Zelenski și Olena Zelenska, la Palatul Buckingham. Se pare că setul de bijuterii provine din colecția Prințesei Diana.

Kate Middleton și Printul William, alături de cetățenii ucraineni

În urmă cu câteva zile, Kate și Prințul William au vizitat Centrul Cultural Ucrainean din Londra. Cei doi au vrut să afle mai multe despre eforturile depuse pentru a sprijini cetățenii ucraineni din Marea Britanie și din întreaga Europa. Kate și William au adus prăjituri de ciocolată de casă și batoae granola de la Palatul Kensington pentru voluntari. Ducii de Cambridge au oferit cuvinte de sprijin pentru Ucraina într-o declarație distribuită pe contul comun de Twitter.

„În octombrie 2020 am avut privilegiul să ne întâlnim cu președintele Zelensky și cu Prima Doamnă. Am aflat despre speranța și optimismul lor pentru viitorul Ucrainei. Astăzi suntem alături de președinte și de poporul Ucrainei în timp ce luptă cu curaj pentru a avea un viitor', se arată în declarați cuplului, relatează catine.ro.

Președintele Ucrainei, mesaj pentru ducii de Cambridge

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski a demonstrat că este un adevărat lider încă de la izbucnirea războiului în țara sa. Liderul ucrainean a mulțumit Familiei Regale a Marii Britanii pentru că și-a exprimat solidaritatea și sprijinul pentru țara sa. Zelenski a scris pe Twitter că el și sotia sa, Olena, sunt recunoscutori Ducelui și Ducesei de Cambridge.

Serviciul de Zi a Commonwealth-ului onorează cele 54 de țări și națiuni care alcătuiesc Commonwealth-ul. Regina Elisabeta, în vârstă de 95 de ani nu a putut participa la ceremonia de anul acesta.

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton