Mira are un nou iubit, după despărțirea de finalistul Eurovision! Cine este și cu ce se ocupă

 Martin Lorena
.

Mira are un nou iubit, după despărțirea de finalistul Eurovision! Mira este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară. Aceasta nu doar că a impresionat publicul cu vocea sa, dar a și uimit prin fiecare apariție publică pe care a avut-o. Mai mult decât atât, după ce s-a despărțit de Andrei Ivan, s-a speculat că ar avea o relație cu Mario Fresh. Acum s-a aflat, de fapt, cine este iubitul ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mira are un nou iubit, după despărțirea de finalistul Eurovision! Mira este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Ea a reușit să își cucerească fanii atât prin talent, cât și cu personalitatea ei extrem de asumată. Artista a spus întotdeauna ceea ce simte și și-a ținut fanii la curent cu noutățile din viața sa personală. Acum, ea are un nou partener de viață, după despărțirea de Andrei Ivan. Iată cine este iubitul cântăreței Mira.

Levi-Eleket-iubit-Mira-1Levi-Eleket-iubit-Mira-1

Cei doi formează un cuplu de puțin timp. Tânărul, pe numele său, Levi Elekes, face parte din showbizul românesc, fiind un vlogger celebru.

Citește și: Mira și Mario Fresh s-au fotografiat în timp ce se sărutau.Imaginea a devenit virală

Citește și: Oana și Viorel Lis au fost externați din spital după infecția cu COVID-19:„Nu am crezut că o să ne revenim’

Citește și: Alina Pușcău a povestit totul despre relația cu actorul Vin Diesel:„Era timid, rușinos în fața mea…’

Citește și: Kevin Spacey, obligat să plătească 31 de milioane de dolari din cauza acuzațiilor de hărțuire sexuală

Mira are un nou iubit, după despărțirea de finalistul Eurovision!

Mira are un nou iubit, după despărțirea de finalistul Eurovision! Mira are un nou iubit! Este vorba despre Levi Elekes, un tânăr în vârstă de 27 de ani, care este pasionat de videoblog. Acesta are o comunitate de 270.000 de oameni pe platforma YouTube și face videoclipuri extrem de interesante și educative. Chiar mai mult decât atât, băiatul nu a fost niciodată implicat în certuri, fapt ce spune multe despre felul lui de a fi.

Deși până în acest moment niciunul dintre ei nu și-a asumat public relația, sursele CANCAN susțin că cei doi au plecat deja în prima vacanță împreună. Rămâne de văzut când se for afișa împreună pe rețelele de socializare, luând în considerare că Mira a fost destul de rezervată și în fosta sa relație, cea cu Andrei Ivan, de la Eurovision.

De ce s-a despărțit artista de Andrei Ivan

Mira a avut o relație de lungă durată cu finalistul Eurovision, Andrei Ivan. Cei doi s-au înțeles de minune, însă la un moment dat fiecare a luat-o pe drumul său. Potrivit acesteia, existau multe probleme în relația de cuplu, motiv pentru care au ales să se despartă prietenește.

'A venit momentul să vă zic că da, ne-am despărțit. Cum cel mai probabil ați și bănuit. A venit momentul să fac videoul acesta pentru că era clar și evident că nu mai puteam să o ducem așa la nesfârșit, cu ignoranța asta din partea mea pentru întrebările voastre. N-aș fi vrut să răspund. Era o zonă de ceață și pentru noi.

Nu știam exact, cum se întâmplă și de obicei când oamenii se despart, nu știu dacă e gata, definitiv, te apucă gândurile… Nu am mai experimentat nicio situație de genul acesta, pentru că nu m-am mai afișat cu nimeni până acum (…)

Nici pe voi nu ar trebui să vă prea intereseze. Ne-am despărțit foarte prietenește. Am decis că nu mai rezonăm. Am rezonat până într-un punct. Nu e nicio problemă. Țin la el cum și el poate ține la mine, am petrecut aproape doi ani împreună!', declara artista imediat după despărțire.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton