Selly a renunțat la facultate chiar înainte de a începe cursurile: "Școala din România nu te pregătește pentru viitor"

 Dumitrache Laura
.

Selly este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România. A ajuns în atenția publicului, datorită proiectelor sale, fiind urmărit pe Youtube de peste 3 milioane de persoane. Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Selly a vorbit despre studiile sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Selly, pe numele său real Andrei Șelaru a filmat primul său vlog la doar 11 ani. Anii au trecut, iar acesta a avut proiecte atât în cinematografie, cât și în industria muzicii românești. Selly a renunțat la facultate cu doar câteva ore înainte de cursuri și a mărturisit ce l-a determinat să ia această decizie.

sellyselly

Selly a reușit să aibă o comunitate mare de oameni în mediul online care îl apreciază pentru creativitatea sa. Tânărul în vârstă de 22 de ani este pasionat de tehnologie și este activ în mediul online.

Citește și: Selly este ambasadorul CCC în noua campanie pentru brandurile sport

Citește și:„Pe mine mă interesează să fac bani din asta”. Selly a spus ce crede cu adevărat despre filmul Romina VTM

Citește și:Cum arată părinții Claudiei Puican. Ce a dezvăluit în direct la Măruță, cu ochii în lacrimi: 'Mă uit la ei și nu-mi vine să…'

Citește și:Culiţă şi Iancu Sterp, cercetaţi într-un dosar de înşelăciune de 400.000 de euro. Ce acuzații li se aduc

Selly a renunțat la facultate chiar înainte de a începe cursurile

Selly a devenit cunoscut la doar 13 ani, după ce a devenit partener afiliat Youtube și a primit din cadrul platformei două premii de argint și unul de aur. În 2019 a devenit cel mai urmărit Youtuber din România. Acum în vârstă de 22 de ani, Selly are propria academie de vlogging și este fondatorul trupei 5Gang, autor de piese si cântăreț.

De asemenea, este actor și producător de filme. Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Selly a vorbit despre studiile sale. Noua ediție a emisiunii va fi difuzată, duminică, 5 martie, la Kanal D. Tânărul a declarat că a renunțat la facultate chiar înainte de a începe cursurile. După ce a absolvit examenul de Bacalaureat, Selly a vrut să urmeze studiile la facultate de Business-Tiffin University, cu sediul în București. „Adevărul este că m-am lăsat de facultate cu nici 3 ore înainte de prima zi de facultate', a mărturisit el.

Selly: „Eu încă de la 12 ani muncesc”

Întrebat de Denise Rifai câte cărți a citit de-a lungul anilor, Selly a mărturisit că nu a avut timp să citească multe cărți, deoarece a muncit încă de la vârsta de 12 ani. „Cred că vreo 15 cărți, din câte îmi aduc aminte. N-am avut timp. Eu încă de la 12 ani eu muncesc', a explicat tânărul.

Selly a criticat dur sistemul de învățământ din România și declara în trecut că va face tot posibilul să îl schimbe. Astfel, el a trimis o scrisoare deschisă către ministrul Educației și către premierul României. Acesta este de părere că este o pierdere de timp să înveți pe de rost comentariile pentru operele literare, dar nimeni nu îi învață pe elevi la școală despre ceea ce este important în viața. „Problema mea nu este cu vreun liceu sau cu vreun profesor, problema mea este cu programa școlară și cu materia care este predată în școlile din România. Eu am spus în repetate rânduri că școala din România nu te pregătește pentru viitor, ci pentru trecut', le-a spus urmăritorilor săi de pe YouTube.

Pe ce cheltuie banii Selly

Celebrul vlogger s-a bucurat de un venit considerabil de când a devenit faimos. Selly a declarat că a învățat să gestioneze banii în mod eficient și prefără să îi cheltuie pe lucrurile utile. La început cheltuia banii pe haine scumpe și gadgeturi de ultima generație,dar acum este mai cumpătat.

„Nu știu dacă am devenit neapărat mai econom, dar cred că s-au schimbat lucrurile pe care cheltui banii. Nu mai dau banii pe aceleași lucruri. Nu cred că mai cheltui atât de mult pe haine și pe genul acesta de mofturi, mai mult pe lucruri cu adevărat utile. Știi cum e, prima dată îți satisfaci cele mai arzătoare dorințe, când dai prima dată de succes. Nu mai pun atât accent pentru că eu consider că nu ai nevoie de niște haine scumpe ca să demonstrezi valoarea cuiva.Cred că valoarea iese din alte lucruri. Mi-am dat și eu seama de treaba asta cu timpul, evident, într-un proces de maturizare și acum prefer să îmi investesc banii în chestii cu adevărat utile ', a povestit Selly.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton