Prevenție și curățare dentară detaliată. Un SPA dentar fără durere și fără frică de dentist

 advertising.ringier
.

De curând s-a lansat în România primul centru de igienizare dentară, Dental Hygine Center. 

Clinicile Dental Hygine Center se află în Calea Floreasca 112 și Str. Av. Petre Crețu 74 și sunt specializate în curățare dentară profesională, albire și prevenție. 

În cele două ‘saloane dentare găsim aparatură de ultimă generație care face diferența atât din punct de vedere al rezultatului clinic cât și al confortului pacientului în timpul procedurilor. 

Dental Hygiene Center folosește aparatul  high-end de detartraj și curățare Mectron Combi Touch cu un sistem performant de ultrasunete și un program special dedicat pacienților sensibil deoarece cu ajutorul acestui sistem se poate regla gradul de duritate al procedurii. Cu acest aparat detartrajul este mult mai confortabil deloc dureros dar foarte eficient.

Totodata, în multe cazuri pacientul simte un disconfort în timpul procedurilor și în special a AirFlow-ului, din cauza slabei aspirații. Se crează uneori senzația de înec și iritație, însă, cu ajutorul unui sistemului profesional de aspirație chirurgicală și aer medical Durr Medical, aceste probleme dispar, aspirația fiind una rapidă și puternică ce te scapă de senzațiile neplăcute.

În clinicile Dental Hygiene Center poți face și proceduri de prevenție precum sigilarea dentară ce are ca scop prevenirea formării și progresiei cariilor dentare atât la dinții temporari cât și permanenți. 

Un alt aparat unic în România, este lampa de albire Beyond Polus Advanced Ultra, cea mai performantă și premiată lampă din lume ce oferă un confort sporit pacientului, ședințele de albire durează doar 30 min și poți avea dinții cu pana la 12 tonuri mai albi. 

Dental Hygiene Center este locul unde poți oferi periodic dinților tăi îngrijirea de care au nevoie, la fel cum faci cu părul, tenul sau unghiile tale. Dacă acorzi o atenție deosebită tratamentelor pentru față, păr și unghii și acestea arată senzațional în fiecare zi, este timpul să te gândești și la zâmbetul tău. La Dental Hygiene Center, găsești pachete complete de igienizare, care includ detartraj cu ultrasunete, periaj profesional si airflow. Este recomandat să efectuezi aceste tratamente trimestrial, dacă ești fumător, și la fiecare 6 luni, dacă nu fumezi. Un alt aspect special al Dental Hygiene Center este că fiind supraspecializat în prevenție și igienizare dentară, aceste proceduri de profilaxie sunt total independente de alte manopere stomatologice. Igienizarea dentară periodică te ajuta sa ai o dantură sănătoasă și curată, o respirație proaspată și totodată să previi bolile parodontale.

Primele două centre de igienizare sunt deschise 7 zile pe săptămână, dispun de servicii de booking online, echipamente de ultimă generație și o echipă de profesioniști.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton