Care este secretul relației dintre Adi Sînă și Anca Serea: "Regula principală e..."

 Raiciu Adriana
.

Anca Serea și Adi Sînă se iubesc ca în prima zi! În ciuda programului încărcat și al timpului dedicat celor șase copii, cei doi găsesc mereu ocazii de a petrece momente plăcute împreună. În cadrul unui interviu, prezentatoarea a vorbit deschis despre relația lor, dar și cum reușeșc să mențină flacăra aprinsă chiar și după șapte ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Adi Sînă și Anca Serea formeză unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, cum rar îți mai este întâlnit să vezi, și au șase copii de care se ocupă îndeaproape. Mulți s-au întrebat care este secretul relației dintre cei doi amorezi, iar răspunsul vedetei a venit imediat.

adi-sina-si-anca-sereaadi-sina-si-anca-serea

În cadrul unui interviu, Anca Serea a spus că nu se plictisește niciodată alături de partenerul ei și asta ar fi unul dintre lucrurile care fac relația să funcționeze. Iată ce a mai spus soția cântărețului despre relația lor.

Citește și: Anca Serea, răsfățată de Adi Sînă și după 7 ani de căsnicie:”Cel mai des îmi cumpără…”

Citește și: Ce probleme grave de sănătate a avut Anca Serea:„Pur si simplu am căzut pe stradă'

Citește și: Cine este dr. Wargha Enayati, jurat la Imperiul Leilor.S-a născut în Germania

Citește și: De ce a divorțat Patrizia Paglieri de primul soț, după 4 ani de căsnicie:„Nu a vorbit cu mine 10 ani. În ce relații sunt acum/ EXCLUSIV

Care este secretul relației dintre Adi Sînă și Anca Serea

Au trecut șapte ani de când au spus DA în fața ofițerului de stare civilă, însă se iubesc ca în prima zi. Anca Serea spune că cel mai important în relația cu Adi Sînă este faptul că nu se plictisește niciodată. De cele mai multe ori, cei doi au lucruri de făcut împreună și reușeșc să le ducă la capăt cu brio.

De asemenea, vedeta de televiziune mai adaugă faptul că, chiar dacă sunt extrem de diferiți, asta îi face să se completeze unul pe altul.

„Regula principală e să nu se culce pe-o ureche nici femeia, nici bărbatul. Altfel ne plafonăm, ne plictism… Pentru mine e foarte important să mă țină în priză și să știe ce să facă. E un partener cu care nu mă plictisesc niciodată.

Găsim tot timpul să facem ceva împreună sau să mă agite cu ceva, chiar să mă și enerveze uneori. Noi suntem foarte diferiți, sunem structurați diferit și ne completăm foarte bine, ăsta cred că e un secret. În rest, nu gândim la fel sub nicio formă.

Numitorul comun sunt familia și copiii, dar nu e simplu deloc. Încă mai există atracție, avem 11 ani împreună, suntem foarte bine. Avem perioade și perioade, dar în general suntem ok. Ne-am maturizat, avem și o vârstă, el face 45 de ani. Una e la 25-30, alta e acum', a declarat vedeta tv pentru Impact.ro.

Unde vor petrecere Paștele

În continuare, Anca Serea a mai spus că deja au ales locația pentru a petrece Paștele. Aceștia vor sărbători la un conac dintr-o pădure, în afara Bucureștiului, alături de cei cinci copii. Au deja totul pregătit acolo, așa că vedeta nu va fi nevoită să prepare nimic.

„Plecăm de acasă în afara Bucureștiului, la Singurei, la un conac dintr-o pădure. David pleacă mâine, ei au avut vacanță de Paștele catolic, trebuie să se întoarcă la cursuri, așa că nu va veni cu noi.

Copiilor le place foarte mult, am mai fost acolo. Au cai pur sânge arab. În Joia Mare vopsim ouă, iar vineri vrem să plecăm. Vom lua doar pască la noi, în rest e totul de acolo. Chiar deloc nu voi sta în bucătărie.

Vreau să-mi fac un obicei ca măcar de sărbători să nu mă mai chinui cu mese întinse, cu musafiri. E greu. Apoi eu cu Adi vom merge la Florența, după ce ducem copiii acasă. Mai întâi vom ajunge la Bologna, la un târg de cosmetice. Copiii vor rămâne cu mama', a mai spus fosta prezentatoare de la Prima TV, potrivit sursei menționate anterior.

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton