Cum s-a înțeles Jorge cu tatăl său, în copilărie: „Relația a fost plină de scandaluri, bătăi și exigențe”

 Martin Lorena
.

Cum s-a înțeles Jorge cu tatăl său, în copilărie. Jeorge activează în industria muzicală românească de mai bine de 17 ani. El a cunoscut succesul odată cu apariția sa într-un show de talente. Deși viața lui profesională a fost extrem de frumoasă, în copilărie lucrurile nu au arătat la fel de bine. Iată ce a declarat artistul despre relația cu tatăl său!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Jorge este un artist extrem de apreciat și admirat de publicul larg. Acesta a cunoscut celebritatea când avea doar 20 de ani, iar de atunci a rămas relevant în showbizul românesc. Celebrul artist a vorbit recent despre relația pe care a avut-o cu tatăl său în copilărie. Deși mulți se așteptau ca lucrurile să fi stat extrem de bine între cei doi, adevărul este cu totul altul!

Jorge-1Jorge-1

El a explicat faptul că relația sa cu tatăl lui a fost una extrem de complicată. Iată declarațiile făcute de artist!

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Jorge și soția lui, Ramona:„Nu ne-a interesat niciodată ce spun ceilalți’

Citește și: A trecut printr-un divorț traumatizant! Jorge a povestit totul despre experiența care l-a trimis la psiholog:'Ramona, actuala mea soție, a fost lumința de la capătul tunelului'

Citește și: George Burcea, atac subtil la adresa Andreei Bălan:„Degeaba susțin anumiți părinți că fac terapie, dacă ei sunt slabi psihic’

Citește și: Viorica de la Clejani a petrecut de Florii „pe sărăcie':'M-am cumințit, stau cu câinii și ascult un preot'

Cum s-a înțeles Jorge cu tatăl său, în copilărie

Cum s-a înțeles Jorge cu tatăl său, în copilărie. Jorge a recunoscut că relația sa cu tatăl nu a fost una atât de bună precum și-ar fi dorit. Se pare că bărbatul care i-a dat viață a fost foarte agresiv cu el în perioada copilăriei, nu i-a spus cuvinte frumoase și l-a agresat atât fizic, cât și verbal, de-a lungul anilor.

„Avea stilul ăsta să mă țină la respect, eu nu știu ce a fost în sufletul lui. Relația cu taică-miu a fost plină de scandaluri, bătăi și exigențe, dar foarte mișto pe toate părțile când venea vorba de vacanțe, tabere. Odată am prins așa curaj să cert cu el, pentru că eram mare, mi-a dat un pumn de m-a dărâmat', a declarat el.

„Am lucrat mult timp la terapie în privința relației cu tata și mama'

Se pare că Jorge a avut nevoie de consiliere terapeutică specializată pentru a trece peste traumele provocate de părinții săi. Mai mult decât atât, tatăl său nu i-a spus decât o singură dată că îl iubește, atunci când a participat la Pop Stars în 2003.

Mi-a spus o singură dată că mă iubește, când am fost la Pop Stars în 2003. Eu dacă văd un copil lovit, eu om la 40 de ani plâng, eu când mă gândesc să lovești un copil, este cel mai urât lucru pe care poți să-l faci. Ce putere are acel copil să-ți răspundă. Am lucrat mult timp la terapie în privința relației cu tata și mama', a mai spus el.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton