Secrete din culisele meseriei de prezentator TV. Cum a învățat Geanina Ilieș să se machieze și de ce se trezea la 3 dimineața

 Macovei Denisa
.

În urmă cu 15 ani, Geanina Ilieș nici nu bănuia că pasiunea pe care o avea către make-up o va ajuta în carieră și îi va aduce un confort financiar. Pe vremea când prezenta jurnalul de știri, Ilieș se trezea cu 4 ore înainte de a începe matinalul pentru a învăța să se machieze.

                      

Deși putea să se lase pe mâinile angajatelor de la televiziunea unde prezenta știrile matinale, Geanina Ilieș prefera să exerseze singură acasă, în fața oglinzii. „Cred că am învățat să mă machiez înainte a intra pe post la jurnale, când făceam matinal, era mult prea de dimineață ca să îmi chinuiesc colegele, chiar dacă ele erau la muncă. De multe ori mă machiam acasă și mă coafam la redacție. La 3-4 dimineața aveam timp să fac lucrurile astea acasă și mi-au ieșit. Am „furat' meserie de la make-up artistele din televiziune și mi se pare frumos să ai profesori buni lângă tine. Cu atât mai mult dacă poți să asimilezi, să înveți să faci lucrurile astea, e o sarcină pe care poți să o duci la capăt și singură', ne-a mărturisit Geanina care pe atunci nici nu visa ca aceste lucruri de bază să o ajute atât de mult.

 

69699397_1440640102750624_5416150358089007104_n69699397_1440640102750624_5416150358089007104_n

Ia mii de euro pentru a promova produse cosmetice

Aceste sacrifcii i-au adus însă și rezultate pentru că are o sumedenie de contracte de imagine, având marele avantaj că nu a intervenit estetic la nivelul feței și că și-a păstrat proporțiile cu care a fost înzestrată de „mama natură'. În plus, faptul că de 10 ani, fiecare ieșire în public este fără cusur, a atras atenția producătorilor de produse cosmetice și nu numai. Recent a semnat un contract baban, despre care surse din preajma Geaninei susțin că se ridică la câteva mii de euro lunar. Prezentatoarea TV nu doar că și-a mărit conturile, dar fotografia cu ea a împânzit orașul. Cu toate aceste beneficii, Ilieș ne-a mărturisit că nu a acceptat din prima colaborarea, căci de când are o afacere în domeniul înfrumusețării, are o datorie față de publicul ei. „N-am acceptat din prima pentru că eram curioasă și era important pentru mine ca tratamentele să fie ok și să funcționeze. Abia după ce m-am asigurat că sunt așa cum trebuie am acceptat să fiu Brand Ambasador pe România'.

VIDEO: Bogdan Sorocan/ FOTO: Dumitru Angelescu  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton