De la "A Doua Cădere a Constantinopolului" până la coperta Playboy: Loredana Groza, mereu o apariție excentrică și controversată

 Oana Popoiag
.
Loredana GrozaLoredana Groza

În ultima vreme, aparițiile tot mai îndrăznețe ale Loredanei Groza au pus internetul pe jar. Decolteurile sale au uimit, au șocat și au fost chiar motiv de discuție la CNA. Artista a fost taxată pentru îndrăzneală, dar s-a uitat un detaliu esențial în toată această ecuație a expunerii: Loredana a fost încă de la început, din anii 90, o apariție extravagantă, care nu s-a ferit să facă valuri, fiind adesea comparată cu Madonna pentru curajul în atitudine și outfituri.

La aproape 50 de ani, Loredana atrage atenția cu outfiturile sale provocatoare și decolteul amețitor, declanșând reacții diverse, de la admirație până la apostrofări în fel și chip. Aflată în acest moment în promovare cu piesa pe care o cântă împreuna cu Voltaj, 'Dependență', artista a avut o serie de apariții incredibil de sexy, considerate de unii atrăgătoare, de alții vulgare.

Loredana Groza, o apariție excentrică încă de la debut. A fost comparată adesea cu Madonna

Apariția provocatoare a Loredanei Groza, din cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, unde artista a purtat un outfit foarte decoltat, a avut urmări nu doar prin reacțiile de tot felul ale internauților, însă. Emisiunea difuzată pe 3 noiembrie a fost reclamată la CNA, iar motivul este ținuta total nepotrivită pe care vedeta a afișat-o la matinal, la ore accesibile minorilor.

Dacă Loredana a întrecut măsura cu ținutele, fiecare calculeaza în funcție propriul sistem de valori sau percepții, însă, oricare ar fi adevărul, uităm un lucru: Loredana Groza a fost încă de la începutul carierei o artistă îndrăzneață, care nu s-a ferit de apariții extravagante sau provocatoare.

De altfel, încă de la debutul în showbiz, Loredana a fermecat, uimit sau scandalizat cu lookurile sale întotdeauna excentrice, niciodată plictisitoare, ce i-au asigurat un loc fruntaș în topul celor mai controversate, dar admirate artiste.

Încă din anii 90, Loredana ne-a obișnuit cu îndrăzneala devenită între timp trademark, după ce a apărut în celebra cămașă albă, udă, transparentă din filmul-fenomen al decadei, 'A doua cădere a Constantinopolului'. Apoi a urmat coperta Playboy din anul 2000, unde vedeta a pozat în ipostaze incendiare.

Nu regret. Nu știu dacă aș mai face-o din nou, deocamdată am alta treabă de făcut. Am mai primit propuneri de genul ăsta, indecente, dar cred că momentul ăla a fost important pentru mine, ca femeie. De ce zic asta? După ce născusem am primit aceasta propunere și, ținând cont că încă mai există prejudecăți în lume și în Romania, a fost un fel de manifest al meu pentru toți cei care gândesc retrograd și pentru femeile care aveau nevoie de o confirmare, conform căreia viața nu se încheie acolo, ci abia începe la 30 de ani', a dezvăluit Loredana pentru perfecte.ro despre momentul în care a pozat pentru celebra revistă de bărbați.

Foto: Instagram

Citește și:

Cătălin Botezatu, prima prezentare de modă după operația la colon. Numeroase vedete i-au fost alături. Designerul se reface văzând cu ochii

Ce cadou special a primit Gina Pistol de la Smiley. Îl poartă mereu cu ea, în fiecare zi la Asia Express

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton