Sebastian Chitoșcă, în lacrimi la Survivor, după ce și-a văzut fratele bolnav: "Nici nu știu ce să cred"

 Oana Pantazi
.

Sebastian Chitoșcă a trăit momente încărcate de emoție, recent, la Survivor, când și-a văzut familia și în special fratele bolnav, motivul pentru care el a intrat în competiție. Copleșit, concurentul a plâns ca un copil la vederea celor dragi, care l-au încurajat să continue competiția.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Chiar dacă, în ultimul timp, Sebastian Chitoșcă a fost un concurent controversat la Survivor, cu siguranță, fără să intenționeze asta, fostul sportiv a adunat recent un capital important de simpatie și de empatie din partea fanilor. Cu ocazia Paștelui, Războinicii au avut parte de surprize, iar printre ei s-a numărat și Sebastian, care a avut ocazia să-și vadă familia. Mama, soția, nepoțelul și în special fratele bolnav, de dragul căruia a ales să participe la Survivor, i-au transmis mesaje emoționante.

sebastian-1-1024×538sebastian-1-1024×538

Sebastian Chitoșcă a plâns ca un copil, la Survivor

Sebastian s-a bucurat enorm când și-a văzut familia adunată și a izbucnit în lacrimi după ce a privit imaginile cu fratele lui bolnav. Sportivul și-a sacrificat cariera de dragul acestuia, făcând eforturi financiare uriașe pentru a-i susține tratamentul fratelui său. Acesta a stat în comă o lună de zile, în urma unui accident, având 1% șanse de supraviețuire…

„Hristos a Inviat! Iubire, Paște fericit! Chiar dacă ești departe de noi și îți este greu, mult a fost, puțin mai este. Tu ești un model de ambiție și putere pentru mine, așa te vreau și în această competiție. Nu ceda psihic!”,  i-a transmis soția.

„Frate, dacă nu ai niciun gând să mai lupți, gândește-te la mine! Te iubesc!', i-a spus fratele lui.

Citește și: Sebastian Chitoșcă a încălcat regulamentul la Survivor și și-a sunat soția. „N-am mai rezistat'

Citește și: Soția lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor rupe tăcerea despre ieșirile lui necontrolate: „Se enervează repede'

Citește și: Sebastian Chitoșcă de la Survivor, despre accidentul fratelui său. „Medicii spuneau că va fi o legumă'

Citește și: Adevărul despre relația dintre Connect-R și Misha, după divorț: „E urât să vadă copiii”/ EXCLUSIV

Citește și: Reacția lui Albert de la Survivor când și-a văzut tatăl bolnav, după patru luni: „E tot ce-mi trebuie”

La scurt timp după ce a văzut mesajul, Sebastian a izbucnit în lacrimi.

„Vă iubesc și eu. Vă urez Paște fericit! După acel mesaj de la familie mi-am văzut fratele. Mi-a adus aminte că eu, când am plecat de acasă, i-am promis că tot ce fac aici fac doar pentru a îl face mândru pe el. Mă bucur foarte mult că am avut parte de acest mesaj. Nici nu știu ce să cred despre fratele meu, nu știu dacă a mai evoluat. Pare că a rămas la fel. Mă bucur că l-am văzut după atât de mult timp. Mă bucur că mi-am văzut soția, pe tatăl meu',  a spus Sebastian Chitoșcă, dupa ce a vazut imaginile cu familia lui.

A renunțat la carieră de dragul fratelui său

Sebastian Chitoșcă a rememorat, la Survivor, momentele cumplite prin care a trecut în momentul în care a aflat că fratele său se află în comă, în urma unui accident stupid… Accident care le-a schimbat viața tuturor celor din familie și în special lui. Acesta a renunțat la cariera lui sportivă în momentul în care fratele său a fost lovit și a intrat în comă. La 18 ani îmbrăcase tricoul echipei naționale și prinsese un transfer la Steaua, însă destinul său s-a schimbat într-o clipită. Drept urmare, Sebastian a plecat în Germania, unde s-a angajat într-o vopsitorie auto pentru a-și întreține fratele, care avea nevoie de tratamente costisitoare.

A stat în comă o lună de zile și a avut  1% șanse să trăiască și 99% dacă trăia, spuneau medicii că va rămâne legumă. A avut creierul inundat de sânge. A fost transportat la Piatra Neamț la spital, l-au stabilizat și l-au trimis la Iași pentru operație, unde a stat la aparate o lună. 

L-a lăsat femeia, că nu mai putea să muncească, are și un copil de șase ani. Nu știu ce s-a întâmplat, dacă femeia a plecat, a luat copilul. Luna aia de zile pentru mine a fost coșmarul vieții mele. Făceam naveta de la Piatra Neamț la Iași, pentru că de la terapie intensivă nu dau informații telefonice. Așteptam vizita de la 12 jumate‘, i-a povestit Sebastian Chitoșcă, la Survivor, Anei Porgras.

Sebastian Chitoșcă de la Survivor a renunțat la fotbal pentru fratele lui, iar în prezent este vlogger.

Foto: Kanal D, captură ecran, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton