Se schimbă regulile la Survivor România 2023. Anunțul făcut de Daniel Pavel: „Jocul trece la următorul nivel. De acum...”

 Oana Pantazi
.

Se schimbă regulile la Survivor România 2023! De săptămâna viitoare, Faimoșii și Războinicii vor trebui să treacă prin noi probe, iar anunțul a fost făcut de către Daniel Pavel în Consiliul de eliminare de miercuri, 1 februarie. Iată ce se va întâmpla de acum înainte!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Vestea că se schimbă regulile la Survivor România 2023 i-a luat prin surprindere pe concurenți, cu atât mai mult cu cât, în acest moment, ambele echipe, dar în special Faimoșii, care au pierdut doi oameni, sunt greu încercate. Daniel Pavel i-a anunțat pe concurenți că se schimbă regulile jocului, care va trece la un alt nivel, și mai solicitant.

328662342_1068557394539813_2850619278314036469_n328662342_1068557394539813_2850619278314036469_n

Se schimbă regulile la Survivor România 2023

După ce, ieri, doi concurenți de la Faimoși au părăsit competiția, Daniel Pavel le-a dat celor prezenți în consiliul de eliminare o veste deloc îmbucurătoare, în condițiile în care la Survivor devine tot mai greu și provocările sunt tot mai mari. Începând de pe 6 februarie se schimbă regulile la Survivor România 2023, Faimoșii și Războinicii vor participa la două jocuri de imunitate pe săptămână!

„Miza este mare, tensiunea crește, iar jocul trece la următorul nivel, când cel mai tare reality show primește și mai multă adrenalină. De acum, ai și mai mult spectacol. De săptămâna viitoare, trebuie să arătați zi de zi că aveți ce trebuie ca să rămâneți în concurs, să vă adaptați imprevizibilului la fiecare pas și să luptați de două ori pentru imunitate.

Astfel, luni avem un joc de imunitate și un consiliu. Marți, din nou jocul de imunitate, urmat de un al doilea consiliu de nominalizare, iar miercuri vedem cine rămâne pe insulă și cine pleacă acasă”, a nunát Daniel Pavel la Survivor.

Vica Blochina și Jorge, eliminați de la Survivor România 2023

În aceeași zi în care Daniel Pavel a anunțat că se schimbă regulile la Survivor, echipa Faimoșilor a suferit, din păcate, o dublă pierdere. Vica Blochina și Jorge au fost eliminați de la Survivor. Vica a părăsit Survivor în urma voturilor publicului, iar Jorge a fost accidentat, motiv pentru care a părăsit competiția din Republica Dominicană.

„Pentru mine, această competiție a fost extrem de grea. Cred că e cea mai grea competiție din lume. Sunt fericită că am făcut parte din această echipă. Mi-a plăcut foarte mult’, a transmis Vica, după ce a aflat că este eliminată din concurs.

Tot ieri, Daniel Pavel a mai făcut un anunț surprinzător. Jorge a părăsit Survivor România 2023, după ce s-a accidentat pe teren. Artistul are nevoie de recuperare, iar medicii au decis ca acesta să plece acasă. 

„Sunt foarte frustrat. Eu chiar mi-am dorit să fiu aici. Frustrarea cea mai mare este că m-am accidentat într-un moment în care Universul m-a avertizat în acea dimineață, mi-a spus că o să-mi rup un deget’, a spus Jorge. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton