"E disperată, nu mă mai înțeleg cu ea". Liviu Vârciu, declarație surprinzătoare despre Anda Călin, în vacanța din Maldive

 Dumba Gabriela
.

Liviu Vârciu, declarație surprinzătoare despre Anda Călin, în vacanța din Maldive. Liviu Vârciu și Anda Călin au dat și ei zăpada de acasă pe plajele fine din Maldive, acolo unde s-au bucurat de o vacanță de vis. Doar că pe termen scurt, iar întoarcerea acasă o întristează pe iubita lui Vârciu. Anda Călin a ajuns „să-l scoată din minți' pe iubitul ei pentru că s-a terminat vacanța și se vor întoarce la zăpadă, frig și griji.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Liviu Vârciu, declarație surprinzătoare despre Anda Călin, în vacanța din Maldive. Vacanța cu peripeții a cuplului Anda Călin- Liviu Vârciu a ajuns la final și dacă el este fericit că se întoarce acasă, având în vedere că a mai ajuns și pe la spital, în Maldive, ea ar mai fi vrut să stea. Cei doi se întorc acasă la copii, dar cu promisiunea lui Liviu către iubita lui, legată de viitoare vacanțe, una mai „exotică” decât cealaltă.

111-1111-1

Liviu Vârciu, declarație surprinzătoare despre Anda Călin, în vacanța din Maldive

Liviu Vârciu și-a filmat partenera supărată de vestea plecării, menționând în glumă că, fiind ultima zi petrecută pe insulă, nu se mai poate înțelege cu Anda.

'Ultima zi în Maldive. Doamna mea este super încântată, vrea acasă, e disperată… Nu mă mai înțeleg cu ea pentru că se termină vacanța. Dar asta e! Eu sunt bucuros că e ultima zi în Maldive și a mea la fel e, nu mai poate de bucurie… O mai duc, o mai duc la Predeal, la Focșani, e o nebunie la Focșani', a spus Liviu Vârciu, pe pagina sa de Instagram.

La auzul unor asemenea vești, care nu i-au surâs deloc, Anda Călin nu a schițat nici măcar un zâmbet, s-a arătat resemnată și, în mod ironic, i-a mărturisit vedetei că următoarele plecări de acasă, cu siguranță, vor fi de neuitat, având în vedere destinațiile alese.

'Da, o nebunie', a menționat și Anda Călin, potrivit wowbiz.ro.

Citește și:„Acolo se împușcă oameni și se pierd turiști fără motiv'. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au dat de pericol la America Express

Citește și:Vica Blochina și Jorge au fost eliminați de la Survivor 2023. Artistul a părăsit competiția în cârje: „Sunt foarte frustrat’

Citește și:Bruja și Pufeh au fost eliminați de la America Express 2023. Fostul concurent a izbucnit în plâns: „M-am simțit dezamăgit’

Liviu Vârciu, probleme în vacanța din Maldive

Liviu Vârciu a spus că a pornit aerul condiționat, iar mai apoi s-a pus la somn, însă acesta nu a fost oprit și dimineața s-a trezit cu fața umflată de la curent.

‘Azi-noapte mare căldură, mare, mare. Stăteam eu așa și am zis să dau drumul la aerul condiționat. Am luat telecomanda și am dat să se stingă în 30 de minute. M-am culcat la 12. Pe la 5:20 se trezește doamna, aerul mergea. M-am trezit și eu la 8… M-am umflat tot, am atâta capul. M-ați înjurat rău de tot.”, a mărturisi Liviu Vâciu pe Instagram.

Situația nu s-a rezolvat de la sine, așa că Vârciu a mers la medic.

„Dacă erați îngrijorați să fiți, că nu m-am desumflat prea mult… Și am impresia că acum încep să mă umflu și mai tare. Cică suntem în Maldive, umflat la ochi… Nu o să pot să fac nicio poză. Ori m-a bătut doamna (n.r. Anda Călin), eu am simțit ceva aseară. Începe să se și înnegrească (…).

M-am trezit frumos, gata mă, nu mai e așa rău. E mai rău!. Cineva mă bate, clar. Mă duc la cabinetul medical ori am. Eu am văzut mulți chinezi pe aicea și poate ne transformăm toți. Mai am un pic și aia e”, a dezvăluit Liviu Vârciu pe rețelele de socializare.

Liviu și Anda au doi copii împreună

Liviu Vârciu și Anda Călin sunt împreună de cinci ani ani și au împreună doi copii, o fetiță și un băiat. Cei doi au mărturisit că au planuri de nuntă și își doresc să devină soț și soție, însă nu reușesc să ajungă la un consens atunci când vine vorba despre organizarea evenimentului.

„Suntem bine noi doi așa cum suntem, dar nu ne înțelegem în ceea ce privește căsătoria, eu vreau într-un fel, el vrea în alt fel. Un pic așa să spunem că am ajuns la un consens, el a mai tăiat din invitați, eu am mai adăugat câțiva, dar nu știu ce să zic', spunea Anda Călin recent.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton