Doi ani de la moartea actriței Draga Olteanu Matei. Drama prin care a trecut după ce a rămas văduvă: "Aș fi preferat să mor și eu odată cu el"

 Dumitrache Laura
.

Pe 18 noiembrie se împlinesc doi ani de la moartea actriței Draga Olteanu Matei. Ani la rând a reușit să cucerească inimile românilor cu talentul său actoricesc. A rămas în memoria tuturor, iar mulți au rămas îndurerați după moartea ei. Draga Olteanu Matei s-a căsătorit de trei ori, dar abia cel de-al treilea bărbat din viața ei a reușit să o facă pe deplin fericită.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Draga Olteanu Matei a fost una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe de la noi din țară. A încetat din viață la vârsta de 87 de ani, pe 18 noiembrie 2020. Actrița fusese internată pentru o hemoragie digestivă, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Draga Olteanu Matei a jucat în peste 90 de filme și 50 de piese de teatru.

draga olteanu mateidraga olteanu matei

Draga Olteanu Matei avea să trăiască o viata ca-n filme. Actrița a fost căsătorită de trei ori, dar ultimul mariaj a însemnat enorm pentru ea. De asemenea, moartea soțului ei, medicul Ion Matei avea să o întristeze enorm. În 2004, sufletul pereche al actriței s-a stins din viață. Cei doi s-au căsătorit în 1968.

Citește și: Testamentul actriței Draga Olteanu Matei.Ce avere a lăsat în urmă și cine o va moșteni

Citește și:Draga Olteanu Matei își pregătea oamenii dragi pentru momentul în care va muri:'Când vei prezenta știrea despre plecarea mea, vreau să…'

Citește și:Sonia Argint a divorțat în secret de Horațiu Ionescu:'Am evoluat diferit. Mi-am reorganizat viața'

Citește și:Culiță Sterp, pus la zid de Cătălin Cazacu și Andrei Ștefănescu după ce a condus băut și a făcut accident:'Încep să derapeze acești oameni care se bucură de atenție'

Se împlinesc doi ani de la moartea actriței Draga Olteanu Matei

Draga Olteanu Matei a încetat din viață pe 18 noiembrie, la vârsta de 87 de ani. Celebra actriță a lăsat în urmă multă durere, dar și zeci de roluri jucate în unele dintrel cele mai îndrăgite producții românești. Draga Olteanu Matei s-a stins din viață la Spitalul 'Sf. Spiridon', din Iaşi, unde fusese internată pentru o hemoragie digestivă.

Draga Olteanu Matei a devenit celebră interpretând rolurile Coana Chirita și Veta din filmul Nea Mărin miliardar. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că actrița a avut o viață ca-n filme.

Draga Olteanu Matei a rămas văduvă în 2004

Actrița a fost căsătorită de trei ori, dar ultimul mariaj a fost cel care a făcut-o fericită. Ultimul soț al acesteia a fost medicul Ion Matei, cel care i-a adus și liniștea sufletească la care actrița a visat multă vreme. Primele două căsătorii s-au sfârșit dureros pentru Draga Olteanu Matei. Infidelitatea a fost motivul celor două despărțiri. Ion Matei a fost cel care a reușit să o facă fericită. Mariajul lor a luat sfârșit în 2004, când acesta s-a stins din viață.

„Sunt supărată. Supărarea asta nu va trece niciodată. O să moară odată cu mine. Vă spun sincer că aş fi preferat să mor şi eu odată cu el. Dacă există o mare dragoste, cum am trăit eu, ţi se pare că nimic nu mai are rost. 44 de ani am fost foarte fericiţi. Nu a existat niciun secret al longevităţii. Există oameni deştepţi şi oameni tâmpiţi. Oamenii deştepţi se înţeleg bine între ei până la bătrâneţe, îşi descoperă unul altuia motive de admiraţie, lucrurile se încheagă în aşa manieră încât unul fără celălalt nu poate să facă nimic. Asta e dragostea profundă care începe din tinereţe cu atracţia fizică şi se continuă cu iubirea. Ajungi să îl iubeşti pe celălalt cu toată fiinţa ta, respiri odată cu el, plângi odată cu el, râzi odată cu el… Aşa a fost viaţa noastră', povestea Draga Olteanu Matei pentru ziarulring.ro.

Motivul pentru care Draga Olteanu Matei nu a avut niciodată copii

Draga Olteanu Matei a rămas singură după moartea soțului ei. În ultimii ani de viață, actrița a locuit singură, deoarece nu avea copii. Într-un interviu, actrița a explicat motivul pentru care nu a devenit niciodată mamă. Deși a mărturisit că a dorit să adopte un copil, actrița s-a răzgândit.

„Eu nu am vrut să fac copii niciodată. Îmi sunt foarte dragi, dar nu mi-am dorit pentru că eu cred o treabă pe care nu vreau s-o spun în public, pentru că ar fi foarte decepţionate mamele.Dar amintesc un proverb bătrânesc foarte înţelept: Cine are să-i trăiască, cine nu să nu-şi dorească. În zilele noastre ar trebui să ne gândim la partea a doua a proverbului, a spus Draga Olteanu Matei.

Sursa foto: Arhiva VIVA

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton