Ce schimbări vor avea loc la Mireasa, în sezonul 6. Unde se va filma emisiunea

 Raiciu Adriana
.

Ce schimbări vor avea loc la Mireasa, în sezonul 6. În urma voturilor telespectatorilor, Giovana și Sese au fost desemnați marii câștigători ai emisiunii Mireasa, sezonul 5 și au plecat acasă cu premiul de 40.000 de euro. Totuși, din sezonul 6 se anunță noi schimbări, iar filmările se pare că nu vor mai avea loc în România.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ce schimbări vor avea loc la Mireasa, în sezonul 6. Unde se va filma emisiunea. În urmă cu o zi, a avut loc ediția finală a uneia dintre cele mai îndrăgite emisiuni difuzate pe Antena 1. Emoțiile au fost mari, iar telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură rezultatul voturilor. Cuplul clasat pe primul loc a reușit să plece cu premiul cel mare acasă, în valoare de 40.000 de euro.

mireasa-10mireasa-10

Astfel, în urma voturilor telespectatorilor, cei care au fost desemnați câștigători au fost Giovana și Sese. Nici bine nu s-a terminat sezonul 5, că s-au anunțat și primele schimbări la Mireasa. Unde se va filma emisiunea prezentată de Simona Gherghe.

Citește și: Leo de la Mireasa a cerut-o în căsătorie pe Anda:„Nu avea rost să mai aștept’. Reacția concurentei 

Citește și: Alina și Valentin de la Mireasa se pregătesc de nuntă:'Am emoții…'

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Amna a divorțat după 12 ani:'Medicul mi-a spus că ori plec, ori mor'

Citește și: Capatos, revoltat că Buhnici dă vina pe emisiunea lui în loc să-și ceară scuze:'N-ai fost doar un fraier care a scăpat niște vorbe'

SCe schimbări vor avea loc la Mireasa, în sezonul 6

Nici bine nu s-a terminat sezonul 5, că deja s-au anunțat noile schimbări pentru cel de-al șaselea sezon de la Mireasa. Ei bine, dacă până acum filmările aveau loc în București, se pare că producătorii au decis să mute platoul. Însă, nu o să fie oriunde, ci în Turcia va avea loc toată acțiunea de acum.

Telespectatorii sau cei dornici de a-și întâlni jumătatea se pot înscrie deja pentru noul sezon.

Giovana și Sese au câștigat Mireasa, sezonul 5

În urma voturilor telespectatorilor, Giovana și Sese au fost desemnați marii câștigători ai emisiunii Mireasa, sezonul 5. Aceștia au fost susținuți în proporție de 44,91% de către cei de acasă și vor pleca cu premiul în valoare de 40.000 de euro.

Pe locul doi au fost Alina și Valentin, cu un procent de 33,52%, în timp ce Sabrina și Perneș s-au situat pe ultimul loc, cu un procent de 21,54%.

După aflarea rezultatului, Sese a strigat „Bine măăă!’ și și-a luat soția în brațe.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton