Schimbări drastice la noul sezon X Factor. Delia și Loredana vor juriza împreună emisiunea de la Antena 1

 Lupescu Anca
.

Se pregătesc schimbări majore la noul sezon al X Factor, iar una dintre ele este chiar componența juriului. Delia și Loredana Groza vor fi colege de platoul în noul sezon al talent show-ului, susțin surse citate de Libertatea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Antena 1 pregătește o surpriză de proporții pe piața emisiunilor de divertisment. 

Noua componență a juriului este cu totul diferită de ce am văzut până acum, iar Loredana va fi factor 'X' din juriu. 

Loredana are experiență în calitate de jurat. Ea a făcut parte din juriul Vocea României, timp de șapte sezoane. Apoi, a jurizat și emisiunea Next Star, iar acum, noua provocare pare a fi X Factor. 

Delia și Loredana au fost mereu comparate, atât din punct de vedere vocal, cât și vestimentar, iar presa a susținut mereu că ar fi vorba despre o rivalitate între ele. 

În urmă cu doi ani, când au apărut zvonuri că Delia s-ar fi supărat că recitalul Loredanei a primit mai multe aprecieri, aceasta a negat cu vehementă. Și, ca o dovadă a faptului că nu îi poartă ranchiună, Delia chiar a imitat-o pe Loredana, în cadrul show-ului Te cunosc de undeva', de la Antena 1, având chiar o prestație de excepție.

loredana-sport1-1loredana-sport1-1

„Secretul fumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți, nimeni nu e. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea.', a declarat Loredana Groza, într-o emisiune tv, despre operațiile estetice.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton