Dieta Mirabelei Dauer, la 73 de ani. Are un truc cu care slăbește rapid și usor: "Eu nu pot să țin regim pentru că sunt o gurmandă!"

 Dumba Gabriela
.

Mirabela Dauer este de invidiat! La 73 de ani, cântăreața are o energie debordantă, arată și se simte excelent și, în timp ce majoritatea s-a îngrășat în aceste ultime luni de izolare, ea a slăbit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Mira are un truc la care apelează atunci când vrea să scape de câteva kilograme și nu ține niciodată diete pentru că iubește să mănânce.

Invitată în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV, Mirabela Dauer a arătat tuturor că poți arăta exemplar și la 73 de ani, chiar dacă ai stat câteva luni izolată în casă.

„Da, am slăbit. Cam vreo 4 kilograme am reușit să dau jos. Mă simt foarte bine”, a mărturisit artista în platoul de televiziune. Deși este foarte pofticioasă și a făcut o pasiune nebună pentru mâncarea chinezească, Mira nu s-a îngrășat în perioada asta, ba dimpotrivă. Și are și un truc pentru asta!

„Am slăbit 14 kilograme. Eu nu pot să țin regim pentru că sunt o gurmandă. În schimb, beau apă fiartă cu lămâie pe stomacul gol, dimineața. Mi s-a strâns stomacul. Mi-am propus să slăbesc. Îmi e oarte bine din toate punctele de vedere. Mi-am făcut așa un mod de viață. Când mă trezesc îmi beau apa cu lămâie și apoi trebuie să stau o oră și apoi beau cafeaua și ce mai am nevoie', spunea Mirabela Dauer în emisiunea 'Dincolo de aparențe', de la Antena Stars, acum ceva timp.

MIRABELA_DAUER_4MIRABELA_DAUER_4

Mirabela Dauer nu a fost ferită de-a lungul timpului de probleme de sănătate, unele cauzate chiar de diete. Artista a mărturisit că în urmă cu câțiva ani a apelat la dieta care altor vedete le-a salvat silueta, Dukan, dar care în cazul ei a făcut ravagii, aducând-o în pragul internării.

Eu nu țin nicio dietă. Am ținut, m-am săturat de diete. Nu au avut efect. Am ținut tot ce există, inclusiv Dukan. Da, am avut probleme, am ținut 6 luni Dukan. N-am ajuns la spital pentru că am avut norocul să am lângă mine prieteni buni care au zis Gata!’… pentru că nu-mi era bine din anumite puncte de vedere. Nu am avut probleme cu ficatul, ci cu rinichii. Proteine multe… și eu și așa sunt mâncătoare de carne‘, a recunoscut pentru Wowbiz Mirabela.

Mirabela Dauer și-a făcut cont pe TIK TOK, unde a urcat tot felul de filmulețe amuzante, a muncit în grădină, ajutată de câteva prietene, și a reușit să aibă mai multă grija de ea. Toate aceste activități o țin în formă, iar peste o lună va sărbători împlinirea celor 73 de ani cu zâmbetul pe buze, așa cum o știe toată lumea.

Citește și:

Ce pensie are Mirabela Dauer: „Probabil că atâta meritam şi atât mi-au dat…'

Mirabela Dauer, mărturisiri fără perdea despre bărbații din viața ei: „Au considerat că nu sunt utili și au plecat!”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton