Scandal pe moștenirea lăsată de Ileana Ciuculete. Ce sumă își dispută la tribunal cei doi băieți ai artistei

 Lupescu Anca
.

Moștenirea lăsat de Ileana Ciuculete este subiect de scandal între cei doi băieți ai artistei. Ei se luptă în tribunale pentru a intra în posesia averii, după patru ani de la decesul mamei lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Familia nu a putut face parastasul la mormântul Ilenei Ciuculete, așa că l-au făcut la patru ani de la deces. Fiul Ilenei Ciuculete a declarat pentru Playtech.ro faptul că din cauza pandemiei, nu au putut ține tradiția ca la carte.

'Noi i-am făcut pomană pe 6 martie, înainte să înceapă postul. Am vrut să-i facem pomană cu preparate din carne. Firește, am marcat momentul și duminică, când s-au împlinit 4 ani de la dispariția mămicii noastre', a mărturisit Mugurel Sfetcu pentru Playtech.ro.

images-9images-9

Fratele artisei a mărturisit la rândul său că are o legătură specială cu aceasta, afirmând:

'Cu pandemia, m-a ferit Dumnezeu, dar e adevărat și că stau mai mult prin casă. Pe sora mea o visez. Mereu am visat-o. Îmi dădea semne, de dincolo, iar eu nu mă pot opri din plâns! Și aseară am visat-o, înainte de 14 martie, când s-au împlinit 4 ani de când a plecat dintre noi. Era în lumină.

Nici acum nu mă pot abține să nu plâng, așa de mare este durerea pentru pierderea surorii mele. Au trecut 4 ani și încă nu-mi vine să cred că nu mai este. Mi-e foarte greu! Prima dată am visat-o la 45 de zile după ce a murit. Am visat-o pupând-o pe obraz în coșciug. De atunci, îmi dă mereu câte un semn', ne-a spus Aurel Ciuculete, fratele Ilenei Ciuculete.

Moștenirea lăsată de Ileana Ciuculete nu a ajuns la băieții ei

Moștenirea lăsată de Ileana Ciuculete nu a ajuns încă la băieții ei. Mugurel și Cristian Sfetcu încă se luptă în tribunale pentru a intra în posesia moștenirii.

Înainte de a deceda, lui Galeș i s-a cerut să plătească o parte din casa în care a locuit cântăreața. În urma acestei decizii judecătorești, Cornel Galeș trebuia să dea fiecărui fiu ale interpretei suma de 34.000 de euro și câte 6.000 de lei din drepturile de autor.

Citește și: Ilinca Vandici, totul despre depresia post-natală prin care a trecut: „Am trăit atacuri de panică, stări de tristețe, frică'/ EXCLUSIV

Citește și: Fosta soție a lui Bănel Nicoliță, dezvăluiri la un an de la divorț. În ce relații este fostul fotbalist cu ea și cu copiii

Citește și: Imagini înfiorătoare! Laurette are mâinile și picioarele distruse după ce a fost bătută în camera de hotel: „Bine că nu am murit’

Citește și: Cum a reacționat Teo, când Maia a fost tachinată de un coleg, că este adoptată: „Băi, are mamă! Aia sunt eu’

Pentru că bărbatul a murit, fiica acestuia a fost citată și a refuzat partea sa de moștenire, astfel că în ultimul an lucrurile mai mult au stagnat din cauza pandemiei de coronavirus. Cornel Galeș a cumpărat un apartament din banii obținuți pe vila în care a locuit alături de Ileana Ciuculete, iar acum un executor judecătoresc se folosește de toate demersurile juridice pentru a vinde imobilul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton