Ce se întâmplă cu Angela Similea de când n-a mai apărut pe scenă: „Tragem de ea să revină în muzică”

 Mirea Roxana
.

Angela Similea a fost urmărită de ghinioane după ce soțul ei, Victor Surdu, s-a stins din viață. Aceasta nu mai deține nicio propietate și locuiește în vila unor prieteni. Artista n-a mai vrut să  urce nici pe scenă, însă prietenii ei, Dida Drăgan și Ovidiu Komornyik, încearcă să o readucă în lumina reflectoarelor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Angela Similea nu a putut locui singură în vila imensă din comuna Belciugatele, așa că s-a mutat în zona Plevnei, în vila unor prieteni care locuiesc peste hotare şi s-au oferit să o ajute.

18300804_429279094107888_6191530332980841337_n18300804_429279094107888_6191530332980841337_n

Au trecut 10 ani de când a plecat din vila cu 16 camere din satul Mataraua. Ca să scape de datorii, la 1 septembrie 2014 şi-a scos casa la vânzare. A cerut 750.000 euro, dar a lăsat la preţ, în speranţa că o va vinde. Au trecut 7 ani şi tot nu a reuşit să o vândă.

În 2009, Angela Similea şi regretatul ei soţ, Victor Surdu, nu au mai putut plăti ratele la bancă şi au acumulat datorii imense, pentru creditul contractat în anul 2007, de 700.000 de euro.

Citește și: Angela Similea, o viață de coșmar alături de al treilea soț:”Îmi spunea că sunt un nimeni!”

Citește și: Florin Piersic a recunoscut că s-a iubit cu Angela Similea. O poveste de dragoste interzisă:”Am fost într-un amor nebun”

Citește și: Doliu în lumea teatrului.Actrița Loredana Alexandrescu a murit la 53 de ani

Citește și: Pippa Middleton a născut al doilea copil!Ce nume are fetița

Angela Similea renunță la muzică?

Din cauza pandemiei de coronavirus, activitatea multor artiști a fost pusă pe pauză, însă Angela Similea pare că a renunțat la cariera sa muzicală dinainte de izbucnirea pandemiei.

Dida Drăgan, buna prietenă a Angelei Similea, încearcă s-o convingă pe artistă să revină în lumina reflectoarelor.

Tragem de Angela să revină pe scenă, dar ea nu este tocmai încântată', a declarat Dida Drăgan pentru impact.ro.

În speranța că Angela Similea va dori să revină pe scenă, Ovidiu Komornyik, cu care artista a făcut duet ani buni, a pregătit câteva piese.

Sper că le voi cânta tot cu Angela, după ce se ridică restricțiile', a declarat celebrul compozitor.

Angela Similea, căsătorită de patru ori

Angela Similea a fost căsătorită de patru ori. Prima dintre ele a fost cu Andi Constantin, electrician de meserie, de care s-a despărţit înainte să aibă copii. După el a urmat mariajul cu Sorin Movileanu, chitarist.

Cu acesta din urmă, Angela Similea are un fiu, căruia i-a dat numele tatălui său, Sorin. Mai târziu, fiul Angelei Similea şi al chitaristului Sorin Movileanu a fost înfiat de următorul soţ al artistei, Jan Hilgen, om de afaceri din Olanda. Solista s-a despărţit şi de omul de afaceri olandez în 1991, după 17 ani de mariaj.

În perioada în care era cu Jan, interpreta a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Florin Piersic. Însă iubirea lor a fost una interzisă, întrucât amândoi erau căsătoriţi cu altcineva. În 1999, Angela Similea s-a căsătorit cu Victor Surdu, bărbatul care a aşteptat-o timp de 30 de ani.

Sursa Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton