Sânziana Negru s-a despărțit de iubit: "Cred că a fost cea mai frumoasă relație a mea de până acum"

 Cica Cristina
.

Când mulți se așteptau să bată clopote de nuntă, Sânziana Negru și Bogdan Mustatea s-au despărțit după 2 ani și jumătate de relație. Vloggerița a făcut primele declarații.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sânziana și Bogdan aveau o frumoasă relație de 2 ani și jumătate, însă cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite. Vloggerița este destul de discretă în ceea ce privește viața personală, însă a decis să se le împărtășească fanilor trăirile din acest moment.

„Cei care sunteți aici de mai mult timp știți că eu nu sunt adepta vorbitului foarte mult despre relație, familie, pentru că mi se pare că trebuie să rămână private. E mai bine ca mai puțină lume să știe ce se întâmplă acasă. Dar pentru că atât eu cât și Bogdan ne desfășurăm munca pe aceste canale de social media și munca noastră s-a îmbinat cu relația, am simțit să împărtășesc anumite lucruri cu voi', a spus Sânziana Negru pe story.

Citește și: Mihaela Rădulescu spune tot adevărul despre relația cu Felix Baumgartner:„Trăiesc doar ce are sens total pentru mine'/ EXCLUSIV

Sânziana Negru: „E normal să simți că deraiezi puțini de la direcția pe care o aveai

Vloggerița nu a vrut să intre în detalii, astfel că nu a dezvăluit și motivul despărțirii. A avut însă numai cuvinte de laudă la adresa fostului partener, menționând că a fost una dintre cele mai frumoase relații pe care le-a avut.

„Probabil ați observat că Bogdan lipsește de pe Instagramul de ceva timp. Motivul este acela la care s-a gândit mai multă lume și anume că ne-am despărțit. Am decis acum câteva săptămâni că e decizia corectă pentru noi. Nu am să intru în detalii, dar am vrut să scap de presiunea asta de a ști doar eu pentru că a fost o relație cu foarte multe experiențe pe care le-am împărtășit aici cu voi.

Citește și: Cristi Țopescu și Raluca au divorțat oficial.După doi ani, procesul a ajuns la final

Nu am să spun că e ușor sau să fiu acum femeia puternică și independentă care zice că viața merge înainte, deși asta se întâmplă, pentru că dacă investești măcar și un minim de sentimente în doi ani și jumătate, tot te simți vulnerabil și dezechilibrat. E perfect normal să simți că deraiezi puțini de la direcția pe care o aveai, dar încerc să mă concentrez pe lucrurile frumoase din viața mea care nu sunt puține.

Sanziana-Negru-1Sanziana-Negru-1

Cred că a fost cea mai frumoasă relație a mea de până acum prin prisma experiențelor pe care le-am avut', a mai declarat Sânziana Negru.  

Se pare că cei doi au rămas în relații bune, dat fiind că încă se urmăresc pe rețelele de socializare și nu și-au șters pozele pe care le aveau împreună. Mai mult, Sânziana Negru a lăudat munca lui Bogdan, îndemnându-și fanii sa-l urmărească în continuare.

Citește și: Chirurgul Mircea Beuran are coronavirus:„Nu este la Terapie Intensivă, intubat, dar este pe tratament cu oxigen'

Mărturisirile sale au venit în contextul mutării în casa noua. Cei doi ar fi trebuit să se mute împreună, însă, lucrurile au luat o turnură neașteptată.

La final, vedeta a postat o imagine în lacrimi, copleșită de multitudiniea de mesaje primite din partea fanilor.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton