Ștefania Ivănescu a fost cerută în căsătorie chiar de ziua ei. Cine este iubitul modelului: ”Sunt atât de norocoasă”

 Stamen Diana
.

Ștefania Ivănescu, celebrul top model, a fost cerută în căsătorie chiar de ziua ei de naștere. Iată cine este iubitul dublei câștigătoare a titlului „cel mai bun model al anului din România'.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ștefania Ivănescu a fost cerută în căsătorie chiar de ziua ei de naștere. Cu multe emoții, top modelul a spus DA bărbatului cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Nadd Hu, cea mai bună prietenă a top modelului, a fost cea care a dat-o de gol și a postat prima fotografie cu inelul de logodnă.

'Cea mai bună prietenă a mea se căsătorește. Nu pot să cred că am ajuns la vârsta aia… O să fii cea mai frumoasă din lume și nu exagerez. Abia aștept să fiu domnișoară de onoare la nunta ta. Ai visat la acest basm, iar acum îl trăiești și o meriți din plin', a scris Nadd Hu, prietena Ștefaniei.

Răspunsul viitoarei mirese nu a întârziat să apară. „Am lacrimi în ochi citind asta. Te iubesc atât de mult și sunt atât de norocoasă că te pot numi cea mai bună prietenă a mea', a fost răspunsul modelului.

Citește și: Gina Pistol și Smiley, primele declarații despre faptul că vor deveni părinți. Ce sex are bebelușul lor

Cine-este-Laurențiu-iubitul-modelului-Ștefania-Ivănescu-2Cine-este-Laurențiu-iubitul-modelului-Ștefania-Ivănescu-2

Cine este iubitul Ștefaniei Ivănescu

Laurențiu este acum logodnicul Ștefaniei Ivănescu, bărbatul care a reușit să-i facă viața mult mai frumoasă modelului. Cei doi au o relație discretă și pasul cel mare a venit la momentul potrivit.

Se pare că Laurențiu are o situație financiară foarte bună și s-a plimbat în locuri impresionante din întreaga lume.

Citește și: Mihaela Rădulescu spune tot adevărul despre relația cu Felix Baumgartner: „Trăiesc doar ce are sens total pentru mine'/ EXCLUSIV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton