Sânziana Buruiană s-a confruntat cu depresia, după ce persoanele dragi au decedat: "Nu mai vedeam nicio alinare"

 Dumitrache Laura
.

Sânziana Buruiană a trecut printr-o perioadă dificilă în urmă cu trei ani. Vedeta a avut o mare tristețe pe care a preferat de multe ori să o ascundă atunci când se afișa pe micile ecrane. Sânziana și-a pierdut tatăl în urmă cu câțiva ani, moment în care s-a luptat cu depresia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

De-a lungul aparițiilor televizate, Sânziana Buruaiană a apărut mereu cu zâmbetul pe buze. Cu toate astea, vedeta ascundea o mare dramă. În urmă cu trei ani, Sânziana și-a pierdut tatăl, iar din această cauză s-a luptat cu o depresie severă. Această pierdere a venit la scurt timp după ce bunica sa decedase.

SanzianaSanziana

Tatăl Sânzianei a stat trei luni în comă, iar din nefericire s-a stins din viață. Această pierdere avea să îi provocare vedetei o mare durere, confruntându-se cu o depresie severă. Sânziana a vorbit recent despre toată suferința pe care a trăit-o în trecut și cum a reușit să își revină.

Citește și: De ce s-au certat Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană:„Și-a permis să-mi scrie să mă…'

Citește și:De la ce a pornit scandalul monstru dintre Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană.Erau ca două surori, iar acum nu se mai suportă!

Citește și:Emily Burghelea a fost părăsită de tatăl fetiței ei, în trecut:”Ne-am certat rău, cu plânsete, cu perfuzii”

Citește și:Claudia Pătrășcanu, noi acuzații la adresa lui Gabi Bădălău și a foștilor socri:„M-au jignit într-un mod stradal'

Sânziana Buruiană a suferit de depresie

Sânziana Buruiană apare întotdeauna cu zâmbetul pe buze, dar în ciuda acestor imagini, blondina a ascuns o mare tristețe. În urmă cu trei ani, tatăl vedetei a decedat, iar acest lucru a determinat-o pe Sânziana să se confrunte cu depresia. Bărbatul a trecut printr-o suferină fizică, fiind internat în spital vreme de trei luni.

Din păcate, organismul acestuia a cedat, iar vestea a venit ca o lovitură dură pentru Sânziana. De asemenea, în urmă cu putin timp, Sânziana își pierduse bunica. Aceasta a privit neputincioasă cum cele mai dragi persoane se sting din viață.

„Tata a stat trei luni în comă și mama a avut niște probleme de sănătate.Bunica tocmai murise. Au venit așa, una după alta și nu mai puteam să îmi revin. Multă lume credea că sunt ocupată cu fetița, însă eu, de fapt, eram ocupată cu probleme părinților, care m-au luat pe nepregătite. a declarat Sânziana Buruiana pentru fanatik.ro.

Sânziana Buruiană: „Nu mai vedeam nicio alinare”

În toată perioadă în care tatăl său a fost internat în spital, dar și după ce a decedat, Sânziana s-a luptat cu depresia. Din fericire, s-a vindecat iar cea care a ajutat-o a fost fiica ei, Izabela. Vedeta a mai spus că rugăciunea și credința în Dumnezeu a scăpat-o de depresie.

„Toată perioada cu tata în spital, și înainte, și după, am fost în depresie. Și vise urâte, visam și ce se întâmplă acum, războiul acesta. Eu îl visam de atunci. A fost o perioadă foarte ciudată și nu mai vedeam nicio alinare. Singura alinare era doar fetița cea mare cu care făceam toate activitățile și ea îmi dădea așa, putere.' , a mai spus Sânziana.

Sânziana îi simte lipsa tatălui ei

Sânziana a fost mereu apropiată de părinții săi, iar tatăl său a fost mereu alături de ea. Moartea lui i-a provocat blondinei o durere imensă. Pe 30 august 2019, după ce luni de zile a fost internat la Terapie Intensivă, tatăl Sânzianei Buruiană s-a stins din viață. În prezent, vedeta are o familie frumoasă alături de Nicoale Zuluf, iar împreună au două fete. „Este foarte greu, mai ales că tata era o persoană care venea pentru noi oriunde, la orice oră. Îi simțim lipsa, mai ales că mi-ar fi plăcut să facă mai multe activități cu nepoatele. El abia aștepta să o ducă pe Iza, cum mă ducea și pe mine când eram micuță, la înot, la tenis, la patinaj, dar Iza avea doar trei-patru anișori. Era încă micuță pentru astfel de activități„,, a mai spus Sânziana.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton