Sânziana Buruiană i-a rupt turta fiicei sale. Ce obiecte prevestitoare a ales: "Am organizat totul de pe drum"

 Dumitrache Laura
.

Sânziana Buruiană i-a rupt turta fiicei sale. Vedeta i-a tăiat moțul fiicei sale, organizând cu o seară înainte petrecerea. Blondina a preferat să fie discretă în legătură cu acest eveniment, pentru a se bucura alături de familie și prieteni de acest moment. Sânziana a anunțat că joi, 9 iunie, a avut loc marele eveniment.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Sânziana Buruiană i-a rupt turta fiicei sale. Sânziana Buruiană a devenit mamă pentru a doua pe 1 octombrie 2020. Vedeta a adus pe lume o fetiță care a cântărit aproape 4 kilograme. Din fericire, totul a decurs foarte bine, iar acum micuța Antonia a avut parte de un eveniment special. Joi, Sânziana i-a tăiat moțul fiicei sale.

Sanziana si fiicele saleSanziana si fiicele sale

Anul trecut, pe 15 iulie, Sânziana Buruiană și soțul ei, Nicolae Zuluf au creștinat-o pe micuța Antonia. Vedeta a fost cea care i-a organizat și botezul fiicei sale, iar Antonia și Izabela au îmbrăcat ținute speciale. De asemenea, Sânziana s-a ocupat și de evenimentul care a avut loc astăzi.

Citește și: Sânziana Buruiană alăptează de șase ani și jumătate încontinuu:”Aș putea să intru în Cartea Recordurilor”

Citește și: Andreea Tonciu, mesaj de la Sânziana Buruiană, înainte de Survivor. Cele două nu își mai vorbesc de cinci ani:”Este foarte bătăioasă”

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, întâlnire de gradul zero într-un restaurant din Capitală:”A plecat când m-a văzut”

Citește și: Ce sfat i-a dat Tavi Clonda Gabrielei Cristea, după ce a născut două fetițe:„Să nu faci și tu greșeala asta!'

Sânziana Buruiană i-a rupt turta fiicei sale

A fost mare sărbătoare în familia Sânzianei Buruiană. Vedeta i-a rupt turta fiicei sale, Antonia. Blondina a organizat de una singură evenimentul, dar a preferat să fie discretă de această dată. Blondina a fost foarte atentă și a organizat totul chiar de pe drum, în momentul în care întorcea acasă. Sânziana le-a pregătit multe surprize fiicelor sale, dar și invitaților. Evenimentul a avut loc joi, 9 iunie, iar micuța Antonia a avut parte de o petrecere minunată.

„Eu am organizat totul de pe drum, să zic așa. Am ceva experiență la evenimente, eu am organizat și nunta, și botezul, și zilele de naștere, și astăzi m-am pregătit cât am putut de bine, avem și niște ținute spectaculoase, avem și o mini-prezentare cu fetițe superbe. (…) Avem multe, multe surprize. Astăzi o să vină și un personaj', a mărturisit Sânziana Buruiană, pentru Antena Stars.

Ce obiecte a ales fiica cea mică a Sânzianei Buruiană

Antonia, fiica cea mică a Sânzianei Buruiană a avut parte de o petrecere minunată. Mama sa s-a ocupat special pentru ca acest eveniment să fie unul special pentru micuța ei. Fiica vedetei a ales de pe tavă microfonul, calculatorul și piaptănul, deși Sânzina spera ca aceasta să aleagă banii. Fetițele prezente la eveniment au purtat rochițe de printese, mai ales pentru că Sânziana Buruiană vrea să le învețe pe fiicele ei să fie mereu în pas cu moda.

Fetițele au niște rochii superbe, pentru că eu le-am introdus de mici în lumea modei, să zic, pentru copii. Vreau să o obișnuiesc și pe cea mică să fie în lumina reflectoarelor, să o copieze pe Iza. În jur de două săptămâni (n.r va sta în țară) mi-am planifiicat să stau, să pot rezolva mai multe lucruri', a mai spus Sânziana.

Sânziana Buruiană, dezvăluiri despre rolul de mamă

Fosta asistentă TV locuiește de ceva vreme în Budapesta. Sânziana are Buruiană vrea să intre în Cartea Recordurilor, luând multă lume prin surprindere. Vedeta a mărturisit că alăptează de când a devenit mamă pentru prima oară, în urmă cu șase ani. Pe Izabela a alăptat-o 4 ani și jumătate, iar cea mică este hrănită cu lapte matern de 2 ani.

„Chiar aș putea să intru în Cartea Recordurilor. Nu știu care a fost cel mai mare record, însă eu am deja șase ani și jumătate de alăptat neîntrerupt, pentru că mai întâi am alăpat-o pe Iza, foarte mult timp, iar apoi s-a născut cea mică și nu am făcut deloc pauză. Le sfătuiesc pe toate femeile să facă lucrul acesta, pentru că imunitatea fetelor este foarte bună. Ele trec peste orice răceală foarte, foarte repede', a mărturisit Sânziana Buruiană, în cadrul emisiunii Star News.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton