CRBL, declarație surprinzătoare despre Anda Adam: "Asta pleacă cu mine, acolo unde se poartă parpalac de scândură"

 Dumitrache Laura
.

CRBL a fost invitat în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, unde a răspuns la un set de întrebări. Sincer din fire, artistul a răspuns fără ezitare la fiecare întrebare. Una dintre ele l-a cam pus în dificultate pe fostul concurent de la Survivor România 2022. Acesta a făcut o declarație surprinzătoare despre Anda Adam, colega sa de breaslă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

CRBL a făcut o declarație surprinzătoare despre Anda Adam. CRBL este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. În urmă cu câteva luni s-a întors din Republica Dominicană, unde a participat la Survivor România 2022. Cântărețul s-a stabilit în Spania de câțiva ani, dar plănuiește să se întoarcă in țara lui natală.

CRBL DESPRE ANDA ADAMCRBL DESPRE ANDA ADAM

CRBL și-a lăsat fanii în suspans, după ce a decis să mănânce iute, în loc să citească întrebarea, al cărui răspuns a fost celebra artistă, Anda Adam. Artistul a fost pus în dificultate de una dintre întrebările puse de Cătălin Măruță. Chiar și așa, fostul faimos a fost sincer.

Citește și: CRBL a vândut toate proprietățile din România pentru a se muta în Spania:”Am plecat cu 3 camioane”

Citește și: CRBL a încercat să se împace cu Oase. Ce răspuns a primit:”Înseamnă că nu e momentul”

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda au așteptat 3 ani să fie împreună:„Părinții și-au dorit să ne vadă fericiți'

Citește și: Culiță Sterp, la un pas să fie lovit de tren:”Am tras sperietura vieții!”

CRBL, declarație surprinzătoare despre Anda Adam

CRBL a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, difuzată pe PRO TV. Artistul a fost supus unui set de întrebări și a răspuns sincer. Cu toate astea, una dintre întrebările moderatului tv l-a cam pus în dificultate pe cântăreț. Măruță i-a adresat o întrebare invitatului său, CRBL, iar artistul a pronunțat numele Andei Adam, însă fără a citi întrebarea. Artistul a preferat să mănânce iute.

„Nu cred că am răspuns, dacă nu am răspuns, ce fac? Cuvântul ăsta e prea greu. Am înțeles, e în zona aia… Cred că deja avem o problemă aici. Nu putem să citim întrebarea asta. Asta pleacă cu mine, acolo unde se poartă parpalac de scândură, o iau cu mine frumos. E o întrebare capcană…', a răspuns CRBL. În timp ce voia să încerce sosul, Măruță a spus „Anda, te pup', iar CRBL l-a completat pe prezentatorul TV, spunând: „Da, Anda, te pupăm'.

CRBL își mai dorește un copil

Îndrăgitul artist s-a stabilit de câțiva ani, împreună cu familia sa, în Spania. CRBL și-a luat soția si fiica și au plecat în străinătate. Invitat în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță, CRBL și-a luat prin surprindere fanii și a mărturisit că el și soția sa, Elena, își mai doresc un copil. Cei doi au o fetiță, Alesia.

„Am discutat cu Elena subiectul și cu Alesia, ce facem. Mai vine o surioară, mai vine un frățior. Elena știe că o să fie frățior oricum. Ea așa știe, că o să mai avem un copil și o să fie băiat. Alesia a început să se gândească și la nume. Nu e cazul, nu suntem pe picior de a ne face patru în familie. Acum ceva timp, într-o zi, mă uitam cum răsare și apune soarele și am zis Sunt pregătit să fiu tătic din nou, pur și simplu, fără să mă fi gândit în ziua aia la treaba asta.Când vorbeam cu soția mea, ne gândeam la Dominic, cum are Alex Velea, dar acum am zis Dominicos. „a declarat CRBL.

CRBL vrea să revină în România

CRBL și-a luat familia și s-a mutat în Spania. Dacă la acea vremea spunea că nu vrea să se mai întoarcă în România, dorul de casă l-a determinat pe artist să se răzgândească. Artistul vrea să revină acum în țară, dar momentan mai are lucruri de rezolvat in Spania.

'Îmi este foarte dor. O să mă întorc. Deocamdată sunt în deplasare, mai am treabă de făcut pe aici dar mă întorc acasă, adică, știi cum e. Locul sfințește omul, dar și invers. Îmi e dor de acasă, chiar îmi e dor„ , a mai spus cântărețul. 

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton